Τι έγινε την Τετάρτη στο Νοσταλγία

Την Τετάρτη 22 Μαΐου συνεχίστηκε το πρόγραμμα με δύο καταπληκτικά παιχνιδια που κράτησαν σε εγρήγορση το φίλαθλο κοινο. Στις 19:30 στο γήπεδο της Εληας οι Bad Boys επικράτησαν των Βέροια23 με σκορ 58-45, και στο βραδινό παιχνίδι στο ΔΑΚ Βικέλας τα Παρτάλια έκαμψαν δύσκολα την αντίσταση των Μορφές με σκορ 58-53.

Δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα για τα κακά παιδιά του Μπακαλιδη, έχοντας σε τρομερή ημέρα τους δύο πύραυλοκινητους γκαρντ του Δουλαλα και Παπαδόπουλου. Όταν συνδέθηκε και ο Στικας με το καλάθι από τα 6,75 κάπου εκεί δεν υπήρχαν περιθώρια αντίδρασης της αντίπαλης Άμυνας. Βράχος ο Πολυμερης στο ζωγραφιστό!

Νωθρο ξεκίνημα για την αρμάδα του Ηλιαδη, που όσο περνούσε η ώρα άρχισε. Να πάτα Καλύτερα. Με κύριο μοχλό στην επίθεση τον Τρομπουκη και τον Τζιμογιαννη να εκτελεί από μέση απόσταση προσπάθησε να πληγώσει τους αντιπαλους. Κέρδισε μάχες στην ρακέτα ο Μπαλτζης αλλά δεν ήταν αρκετό για να γυρίσουν την πλάστιγγα του αγώνα.

BAD BOYS: Γώγος, Ελευθεριάδης 6, Δουλαλας 24(2), Παπαδόπουλος 14, Στικας 11(3), Μπακαλιδης, Γαβριλακος 1, Πολυμερης 2, Λιακοπουλος.

ΒΕΡΟΙΑ23: Αβραάμ, Ευθυμιάδης 3(1), Τρομπουκης 14(2), Κουτσαλιαρης 2, Τζανετος 6, Ηλιαδης, Μιχαηλίδης, Λεονταράκης, Βασιλόπουλος 3(1), Μπαλτζης 9, Τζίμογιαννης 8.

Δύσκολη επικράτηση για τους πρωταθλητές που έδειξαν το μέταλλο του νικητή όσο χρειάστηκε. Με κολώνα τον αεικίνητο Τσακίρη να σκοράρει από παντού, ο μόνιμος εκτελεστής Κωστογλιδης απέξω και ο Σπορελας με ένα εκπληκτικό τρίποντο με ταμπλο ψαλιδισαν τις ελπίδες των αντιπάλων.

Εφταψυχη αποδείχτηκε η ομάδα του Καραμιχου που προσπάθησε να κάνει την έκπληξη. Ένας Τριγωνης να τον πιεις στο ποτήρι, ο Τζιουμακης ήταν ασταμάτητος και ο Χατζηκυριακιδης Σ. Δεν είχε αντίπαλο στο ζωγραφιστό. Η ευστοχία των αντιπάλων στα τελευταία λεπτά όμως τους πεταξε στο καναβατσο.

ΠΑΡΤΑΛΙΑ: Κωστογλιδης 11(3), Γεωργοπουλος 4, Σπορελας 7(1), Μπεσλικας 4, Τσακίρης 19(1), Παππάς 4,Μπερσος, Εμμανουήλιδης 4, Κασαπης 5(1).

ΜΟΡΦΕΣ: Χριστοφοριδης 5(1), Καραμιχος 7(1), Κολιός 3(1), Ιωσηφιδης 2, Τζιουμακης 12, Χατζηκυριακιδης Σ. 14, Τριγωνης 10,