Ξεκίνησε προετοιμασία ο ΑΟΚ

Έναρξη σεζόν για τον Αθλητικό Όμιλο Καλαθοσφαίρισης Βέροιας στο ΔΑΚ "Βικέλας", με την παρουσία της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου και 20 καλαθοσφαιριστών που θα ενισχύσουν τη φετινή προσπάθεια για την άνοδο στη Γ Εθνική.

Ο Θωμάς Τούσας και το επιτελείο του καλωσόρισαν μεταξύ άλλων και τους Γιώργο Γιαννουζάκο και Πέτρο Μάντσο, οι οποίοι με την εμπειρία τους θα δώσουν το κάτι παραπάνω στο ήδη ισχυρό ρόστερ του ΑΟΚ, δύο προσθήκες τις οποίες πραγματοποίησε ο Χρυσός Χορηγός της ομάδας, Σίμος Γαβριηλίδης και η εταιρία "Simparts".

Το διοικητικό σχήμα μέχρι τις ερχόμενες αρχαιρεσίες είναι ο πρόεδρος Κόγιας Α., ο αντιπρόεδρος Νίκος Κελεπούρης, ο γραμματέας Πέτρος Χριστοφορίδης, ο έφορος Χρήστος Κουμούσης, ο νομικός σύμβουλος Μιχάλης Χασιώτης αλλά και ο team manager Γιάννης Ταγγίδης, ο οποίος φέτος θα είναι μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΚΕΜ, έχοντας εκλεγεί στο πόστο του Ειδικού Γραμματέα.

Όσον αφορά το τεχνικό επιτελείο, βοηθός του Θωμά Τούσα θα είναι ο βοηθός του Παναγιώτης Δαβόρας, ο γυμναστής Γιάννης Τζουμάκης, ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης Κώστας Γαβριηλίδης, ο οποίος είναι αθλητής του ΑΟΚ με δανεισμό σε ομάδα της Κύπρου και ο scouter Κώστας Ηλιάδης.

Οι προπονήσεις της ομάδας θα είναι καθημερινές εκτός Σ-Κ, ενώ σύντομα θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση για τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Η κλήρωση του πρωταθλήματος θα λάβει χώρα στις αρχές του Σεπτέμβρη, σε ημερομηνία που θα γίνει γνωστή μέσω της Ομοσπονδίας.