Με δυο παιχνίδια ξεκίνησε το τουρνουά Νοσταλγία

Με δύο παιχνίδια σε ταυτόχρονα γήπεδα έγινε η έναρξη του φετινού τουρνουά Νοσταλγία 2019. Το παιχνίδι που διεξήχθη στο ΔΑΚ Βικέλας κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος, με την τελική επικράτηση της ομάδας Μορφές με σκορ 42-47 ενάντια στους MorfisWood. Στο άλλο παιχνίδι που έγινε στο κλειστό του 2ου γυμνασίου οι Dalton's απεδρασαν με νίκη ενάντια στους Havana με σκορ 68-40.

Κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή στο 3ο δεκάλεπτο οι Μορφές με μπροστάρη τον Ιωσηφιδη που σκοράροντας τρία τρίποντα έφερε τα πάνω κάτω στον αγώνα. Μέχρι τότε τα αδέλφια Χατζηκυριακιδη με σκόρερ τον Σάββα κρατούσαν την ομάδα μέσα στο παιχνίδι. Τρομερός και ο Καραμιχοs που όταν έκαιγε η μπάλα έδωσε λύσεις.

Κερδίζοντας στα 3 από τα 4 δεκάλεπτα η ομάδα του Μορφη, μετά από μια κατάρρευση αμυντική στο 3ο δεκάλεπτο έχασε τα ηνία του αγώνα και το ροζ φύλλο. Τρομερός ο νεαρός Μορφης που ακολούθησε τον πατέρα του στο σκοράρισμα και ο Καπετανοπουλος με τον Κασαπιδη προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν να αλλάξουν την ροή του αγώνα.

MORFISWOOD: Μορφης Κ. 9(3), Τυριντζης, Κασαπιδης 6, Καπετανοπουλος 7(1), Τουμαρας 3(1), Χατζησαββας 2, Μορφης Α. 14(2),Χατζηκωστας 1.

ΜΟΡΦΕΣ: Χριστοφοριδης 4, Καραμιχος 10(2), Κολιός, Μαυροπουλος, Τζιουμακης 3, Χατζηκυριακιδης Σ. 13, Χατζηκυριακιδης, Ιωσηφιδης 15(3), Τριγωνης, Τοκας 2.

Δυναμικα μπήκαν οι Dalton's του Σιασιου δείχνοντας τα δόντια τους από μιας αρχής. Με έναν τρομερό υιό Καραθανάση να είναι αλάνθαστος από τα 6,75 έβαλαν τις βάσεις για μια άνετη νίκη από το πρώτο δεκάλεπτο. Ο Καραγιαννοπουλος με τον Πετρόπουλο κυριάρχησαν στο ζωγραφιστό και τα αδέλφια Μπογδαμπειδη υπό τις άγρυπνες ασίστ του Πατέρα τους σκόραραν απο μέση απόσταση.

Το jet lag φαίνεται ότι επηρεάσε την ομάδα του Κοντοκώστας που εμφανίστηκε ζαλισμένη κατά την διάρκεια του αγώνα. Οι Μυτικεκαs και Ζηνδρος προσπάθησαν από μακριά, ο Καπαγερίδης έτρεξε και ο Τιτάνας Καρανασιος έδωσε μάχες στην ρακέτα αλλά δεν ήταν αρκετά για να προβάλουν αξιόμαχη αντίσταση.

DALTON'S : Πετρόπουλος 10, Καραθανάσης Δ. 7, Σιασιος 6, Μπογδαμπειδης Ν. 2, Αχτσης 2, Παπαγιαννης, Καραθανάσης Φρ. 22(4)Καραγιαννοπουλος 7, Κλωναρας 7(1), Μπογδαμπειδης Γ 7, Μπογδαμπειδης Σ. 6.

HAVANA: Παπαοικονόμου 4, Μυτιλέκας 1, Κοντοκώστας 2, Καρανασιος 3, Μόσχου, Μποροδήμος 5, Τσιάρας 4, Κυριακίδης, Σιδηρόπουλος 3, Ζηνδρος 6, Καπαγερίδης 4, Αργυρόπουλος 6.