Παιχνίδια με θέαμα και σασπένς την Κυριακή στο Νοσταλγία

Παιχνίδια με θέαμα και σασπένς έγιναν την Κυριακή 10 Ιουνίου στο ανοιχτό γήπεδο της Εληας . Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι τα Παρταλια κέρδισαν με 81-54 τους Αβάνα , στο ντέρμπι της ημέρας οι Oklaχώμα κέρδισαν τους Dalton’s με σκορ 50-56 και τέλος στο βραδινό παιχνίδι οι Μορφές επιβλήθηκαν των Βεροια23 με 33-43 .

Καταιγιστικοι οι πρωταθλητές δεν άφησαν περιθώριο στους αντιπάλους και πέτυχαν μια ακόμα νίκη με το μεγαλύτερο σκορ για φέτος στο τουρνουά . Ο Κωστογλιδης ήταν ασταμάτητος σκοράροντας από κάθε σημείο , ο Γεωργοπουλος και ο Παππας καθάρισαν την ρακέτα και ο Μπερσος μοίρασε ασίστ και καλάθια στον αιφνιδιασμό .

Κατάκτηση της πρώτης θέσης του Β Ομίλου με 5 νικες και καμία ήττα .

Τελευταία παράσταση για τους Αβάνα στο τουρνουά που φρόντισαν να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους τους παρά την ήττα . Ο Αργυροπουλος ήταν πολυβόλο από μέση και μακρινή απόσταση , ο Αρχηγός Κοντοκώστας μαζί με τον Καρανάσιο εξαιρετικό δίδυμο στο ζωγραφιστό και για ένα ακόμα παιχνίδι ο Σιδηροπουλος ήταν βαρόμετρο στην επίθεση . Έκτη θέση για την αρμάδα από την Κούβα , με χαμόγελα και αισιοδοξία για του χρόνου !

ΠΑΡΤΑΛΙΑ : Κωστογλιδης 28(4), Μπερσος 10, Παππας 3, Γκιλιοπουλος 6, Γεωργοπουλος 10, Τσακίρης 12, Εμμανουηλιδης 12.

ΑΒΑΝΑ: Μυτιλεκας 2, Κοντοκώστας 10, Καρανάσιος 7(1), Μόσχου 2, Καραινδρος , Σιδηροπουλος 10, Αργυροπουλος 21(3), Μπέκας 2 .

Ντέρμπι με αμείωτο ενδιαφέρον το μεσαίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας και πολλές εναλλαγές στο σκορ . Ο συνήθης ύποπτος Σιάσιος πήρε την ομάδα από το χέρι και ξεχύθηκε στο σκοράρισμα , ο Καραγιαννοπουλος κυριάρχησε στα επιθετικά ριμπάουντ και στις δυο ρακέτες και ο Αχτσης ακούραστος έτρεχε πάνω κάτω σε άμυνα και επίθεση . Βράχος και ο Πετρόπουλος που όσο διάστημα ήταν στον αγώνα ήταν εξαιρετικός . Ήττα στις λεπτομέρειες με αστοχία στις ελεύθερες βολές .

Δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Μπεκιαρίδη που έκανε αρκετά λάθη σε επίθεση και άμυνα και βρέθηκε να χάνει σε πολλά σημεία του αγώνα . Οι Παπανικολάου και Τουφας όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με καθοριστικά καλάθια στα τελευταία λεπτά έδειξαν πτι έχουν κρύο αίμα ! Αποκάλυψη ο Ανδρεόπουλος που έβαλε δύσκολα καλάθια όταν η μπάλα έκαιγε ! Οδοστρωτήρες στα ριμπάουντ Τσιριμπακας και Μπιτέρνας , έχοντας ως αποτέλεσμα την νίκη και την πρώτη θέση του Α Ομίλου με 5 νικες και μια ήττα .

DALTONS : Σιστακος 6, Πετροπουλος 2, Σιάσιος 16, Μπογδαμπειδης Ν 2, Αχτσης 2, Καραγιαννοπουλος 14, Μπογδαμπειδης Γ 4, Ιωαννιδης 4.

OCLAΧώμα : Κωτιαδης 4, Κουλης , Παπανικολάου 15(4), Ανδρεόπουλος 8, Τουφας 16, Τσιριμπακας 2, Μπιτέρνας 3, Μπεκιαρίδης 8.

Δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα το σύνολο του Ηλιαδη έχοντας αρκετές κακές επιλογές στην επίθεση , δοκιμάζοντας πολλά καινουρια σχήματα . Τρομερός ο Λεονταράκης κυνήγησε όλες τις φάσεις , σκόρερ ολκης ο Τζιμογιαννης και έξυπνο παιχνίδι από τον Τζανετο και τον Τρομπούκη . Τετάρτη προνομιούχος θέση με 2 νικες και 3 ήττες για τους Βεροια23 .

Δύσκολο βράδυ για τις Μορφές που αν και βρέθηκαν να χάνουν ατο ημίχρονο με ένα καταπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο πήραν κεφάλι στο σκορ και έκτοτε δεν κοίταξαν πίσω . Σε εξαιρετική φόρμα ο αρχηγός Σκουμπόπουλος που σκόραρε ακατάπαυστα , ο Κολιός για ένα ακόμα παιχνίδι εκτελεστής και ο Χριστοφοριδης έδειξε τις δυνατότητες του από μέση απόσταση ! Ανίκητος ο Τίμιος γίγαντας Παπαστεργίου που μαζί με τον Μαυροπουλο κέρδισαν τις μονομαχίες . Τρίτη θέση για τις Μορφές στον Β Όμιλο με 3 νικες και 2 ήττες .

ΒΕΡΟΙΑ23: Αβρααμ , Ευθυμιαδης , Μιχαηλιδης 2, Τρομπουκης 6, Λαμπρής 2, Λεονταράκης 4, Μπαλτζης 4, Βασιλοπουλος 5, Τζανετος 5(1), Τζιμογιάννης 5.

ΜΟΡΦΕΣ : Χριστοφοριδης 9, Κολιός 7(1), Σκουμποπουλος 12(2), Τζιουμακης 5, Χριστοδουλίδης 1, Μαυροπουλος 3(1), Χατζηκυριακίδης 2, Παπαστεργίου 4.