Δυναμικά ξεκίνησε το τουρνουά "Νοσταλγία"

Δυναμικά ξεκινήσε το Νοσταλγία 2018 με δυο παθιασμένα και δύσκολα παιχνίδια ! Ο κόσμος έδωσε δυναμικό παρών και απόλαυσε τπ θέαμα που βρήκε νικητές τους nJOYers και τους Texas Losers αντίστοιχα .

Στο παιχνίδι των 19:00 ο αρχηγός των nJOYers Νινος Κανελλιδης , παρόλο που θα <<κρεμαστεί >> ο ίδιος το Σάββατο , δεν κρέμασε την ομάδα του ! Με επιθετικό οίστρο πετυχαίνοντας 5! Τρίποντα τους οδήγησε στην νίκη . Ο Κωτσακης ήταν ο μαέστρος , οι Πουλτσίδης και Μπουτζολας στις καθιερωμένες πτήσεις καθάρισαν τα ριμπάουντ , και ο Μαρτος έδωσε πολύτιμους πόντους και ανάσες !! Αξιοσημείωτο ήταν η παρουσία του μπαμπά Κανελλιδη που με την υψηλή τεχνική του μοίρασε 5 ασίστ και έκανε 2 κοψίματα σπέρνοντας τον ενθουσιασμό στην κερκίδα

Αγνώριστοι στην αντίπερα όχθη οι Gurus του Κυβεντιδη με πολλά νέα μπασκετικά πρόσωπα στην ομάδα , πάλεψαν μέχρι τέλους το παιχνίδι !! Στην Τρίτη περίοδο όμως μετά από διαδοχικά λάθη στην επίθεση και μια μικρή ολιγωρία στην άμυνα βοήθησαν τους αντίπαλος να χτίσουν μια διαφορά που την κράτησαν μέχρι τέλος . Ο Τσιγαρας μεταγραφή ουσίας τράβηξε στο σκοράρισμα , ο προερχόμενος από τραυματισμό Τζουρτζιας έδειξε ότι ξέρει πολλά κιλά μπάσκετ και ότι επανέρχεται σιγά σιγά . Μπιζετας και Πολυμενης σταθερές αξίες και ο Μαργαριτοπουλος έδειξε ότι θα βοηθήσει την ομάδα αρκετά

BASKET GURUS: Τσιγαρας 14, Μπιζετας 5, Πολυμενης 3(1), Σαλαμάνης 6, Δέλλιος , Παυλίδης 4, Τζουρτζιας 8, Χωματάς 1, Κυβεντιδης 2, Πετκελης 2, Μαργαριτοπουλος 7(1), Κυριακιδης.

NJOYers: Τσιγκογιαννης 5(1), Πουλτσιδης 4, Γκίνης 2, Μπουτζολας , Λαφάρας 2, Μαρτος 9(1), Κανελλιδης 31 (5), Σουραντανης, Κωτσακης 10, Μουρατίδης, Κανελλιδης .

Ενα ντέρμπι με τα όλα του το βραδινό παιχνίδι με τελικούς νικητές μετά από πολλές εναλλαγές στο σκορ τους Texas Losers . Ο Τσιπης πλήγωσε την αντίπαλη άμυνα στο ζωγραφιστό , ο Μανουρας σταθερή αξία ήταν ασταμάτητος στο 3ο δεκάλεπτο με τον Ντόβα να ακολουθεί και ο Ζερβας ήταν το κρυφό επιθετικό χαρτί !! Ο αρχηγός με δυο κρίσιμα τρίποντα κατάφερε να βάλει τα θεμέλια της νίκης .

Η αρμάδα του Μωυσιαδη ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και παρότι βρέθηκε να χάνει στην αρχή με ένα επιμέρους 15-2 έφερε την διαφορά σε διψήφιο αριθμό . Κάπου εκεί επήλθε η κούραση και η αστοχία και ηττήθηκαν . Ασταμάτητος ο Νικολοπουλος σκόραρε από παντού και γέμισε τους αντιπάλους με φάουλ . Ο Σαράφης βομβάρδιζε από τα 6,75 , οι Αμοιριδης και Στεργιοπουλος πάλεψαν και σκόραραν αλλά δεν ήταν αρκετό .

ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ: Νικολοπουλος 20(1), Παπαδόπουλος 5, Αμοιριδης 2 , Τσαμητρος 2, Στεργιόπουλος 4, Σαράφης 12(3), Μωϋσιάδης , Μιχαηλιδης 4, Λαζαρου .

TEXAS LOSERS : Κογιας 4(1), Πυρκας 2, Σπυριδωνιδης 2, Τσιπης 8, Μπιζετας 8(2), Ντοβας 10, Ζερβας 7(1), Αθανασίου , Χατζης , Νικολαιδης 2, Μανουρας 12.