Νοσταλγία: Ποιος κέρδισε στο ματς της Δευτέρας

Ένα δυνατό παιχνίδι έλαβε χώρα στο ανοιχτό γήπεδο Εληας ανάμεσα στους Άτλαντες που ήθελαν μόνο νίκη για να συνεχίσουν στο τουρνουά και τα κατάφεραν απέναντι στους Nouveau με σκορ 50-63 .

Άντεξαν για ένα ημίχρονο οι αξιέπαινοι Nouveau , έχοντας τον Χατζηεμμανουήλ σε τρομερή ημέρα να σκοράρει ασταμάτητα και ο Μορφης να αλωνίζει το γήπεδο αλάνθαστος . Σκόραρε στο ζωγραφιστό ο Τσιγαρας αλλά η κούραση τους κέρδισε και δεν κατάφεραν να έχουν διάρκεια στην απόδοση τους .

Άτλαντες όνομα και πράγμα , έδειξαν ότι θέλουν την νίκη πρόκριση πιο πολύ από τους αντιπάλους τους . Οι τρεις σωματοφύλακες, Κλωναρας , Σιάσιος και Τζουφρας έκαναν την δουλειά τους στο σκοράρισμα καθαρίζοντας για ένα ακόμα παιχνίδι την μπουγάδα . Η αποκάλυψη της αρμάδας του Καραθανάση ήταν ο Παπαγιαννης Δ. Ο οποιος σκόραρε , μοίρασε και έκλεισε το δρόμο προς το καλάθι απειρες φορες . Τετάρτη θέση προσωρινά για τους Ατλας που περιμένουν την τελευταία αγωνιστική για να μάθουν αν θα μείνουν εκεί η θα σκαρφαλώσουν παραπάνω .

NOUVEAU: Νάκης 2, Πάντσιος 6, Τσιγάρας 9, Χατζηεμμανουήλ 18 (2), Μόρφης 13, Κασαπίδης 4,

ΑΤΛΑΣ : Τζούφρας 21, Παπαγιάννης Νίκος 2, Καραθανάσης 1, Μπογδαμπείδης 2, Σιάσιος 14, Αχτσής, Κλωνάρας 9 (1) , Παπαγιάνης Δημήτρης 10.