Γκίμας: "Κάναμε ένα βήμα προς τον στόχο μας"

gimas mageiras

Μετά το τέλος του αγώνα οι προπονητές Δημήτρης Γκίμας και Βαγγέλης Μάγειρας και καθώς και οι παίκτες Σωτήρης Γκιουλέκας και Μητσάκης Γιάννης του Φιλίππου Βέροιας και του Αετού αντίστοιχα έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Επίσης παρόν στην συνέντευξη τύπου ήταν και ο Γενικός Δ/ντής Ηλίας Λαζός ο οποίος αφιέρωσε αυτή την νίκη στον παππού του ο οποίος απεβίωσε χθες (17/4).

Ηλίας Λαζός : «Θέλω δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την σημερινή νίκη την οποία αφιερώνω στον αγαπημένο μου παππού ο οποίος «έφυγε» χθες και ήταν ο άνθρωπός εκείνος που με «έβαλε» στον αθλητισμό. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά»

Μητσάκης Γιάννης : «Συγχαρητήρια στον Φίλιππο για την δίκαιη νίκη. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε αλλά οι παίκτες του Φιλίππου έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο την νίκη. Συνεχίζουμε έχοντας πλέον στο μυαλό μας τα επόμενα παιχνίδια με Ερμή Λαγκαδά που αν και στις τελευταίες θέσεις είναι μια ομάδα αξιοσέβαστη και δεν «πετάει» κανένα παιχνίδι και στο εκτός έδρας με τον ΟΦΗ.»

Βαγγέλης Μάγειρας : «Συγχαρητήρια στον Φίλιππο για την νίκη. Φάνηκε ότι την ήθελε περισσότερα από εμάς. Προσπαθήσαμε σε κάποια σημεία που ο Φίλιππος είχε πάρει προβάδισμα να γυρίσουμε το παιχνίδι, τα καταφέραμε χωρίς όμως να έχουμε διάρκεια. Ξέραμε ότι παίζαμε με μια δύσκολη έδρα με μια "σκληρή" ομάδα. Έχουμε ακόμη αρκετό δρόμο μπροστά μας, συνεχίζουμε με αισιοδοξία και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.»

Σωτήρης Γκιουλέκας : «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια. Δουλέψαμε πολύ όλη την εβδομάδα και πιστεύω ότι οι κόποι μας ανταμείφθηκαν. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά, προσηλωμένοι στον στόχο της παραμονής που όπως είπε και ο κόουτς είναι καθαρά στο χέρι μας.»

Δημήτρης Γκίμας : «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την νίκη αυτή την οποία και αφιερώνουμε στον Ηλία Λαζό (παππού του γενικού Δ/ντη της ομάδας Ηλία Λαζού). Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη η οποία μας πάει ένα ακόμη βήμα μέχρι την επίτευξη του στόχου της παραμονής. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε κατά την διάρκεια της προετοιμασίας τα παιδία στάθηκαν στο ύψος τους και ιδιαίτερα ο Τριχόπουλος που αν και τραυματίας, με την είσοδο του στο παιχνίδι και την πολύ καλή άμυνα πάνω στον Ροδοστόγλου, άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού. Συνεχίζω να πιστεύω ότι η παραμονή είναι ακόμη στο χέρι μας. Συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Ευχαριστούμε τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο και στήριξε την δύσκολη προσπάθεια.»