Στην Τρίπολη με Αρκαδικό το Σάββατο ο Φίλιππος

filippos arkadikos55

Στην Τρίπολη θα ταξιδέψει η ομάδα του Φιλίππου Βέροιας όπου το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Αρκαδικό για την 22η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας. Ο αγώνας θα ξεκινήσεις στις 17:00 και διαιτητές ορίστικαν οι κ.κ Τσώνος Β, Τσαρούχα και Ραχιώτης.

Ο Δημήτρης Γκίμας δήλωσε για την σημαντική αυτή αναμέτρηση : "Αυτή ήταν μια δύσκολη από άποψη τραυματισμών εβδομάδα. Εκτός προπονήσεων, για διάφορους λόγους, έμειναν οι Τριχοπουλος, Πεταλωτης, Γκιουλέκας, Λευκαδιτης ενώ οριστικά νοκ άουτ είναι ο Δεληγιωργης μετά το χθεσινό βαρύ διάστρεμμα. Αντικειμενικά με τόσες απουσίες απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα που βρίσκεται στα πρόθυρα της ανόδου της η τύχη μας δεν είναι μεγάλη.

Πέρα από όλα αυτά το σημαντικότερο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και να διαχειριστούμε είναι η ψυχολογική κατάσταση των παικτών οι οποίοι μετά από τις συνεχόμενες πολλές, οι περισσότερες δίκαιες αλλά και κάποιες άδικες, ήττες πρέπει να καταλάβουν ότι ο αγώνας για την τελική επίτευξη του στόχου της παραμονής και συνεχίζεται και παραμένουμε εντελώς μέσα στις βαθμολογικές μας προσδοκίες. Νομίζω ότι όλοι μας διοίκηση προπονητές και παίκτες χρωστάμε στους εαυτούς μας και στους πιστούς φιλάθλους μας μετά από μια τόσο κουραστική και δύσκολη χρονιά την τελική μέγιστη επιτυχία της παραμονής.

Δεν είναι ώρα ούτε για πένθος ούτε για τους γέροντες του μαπετ σόου. Γι' αυτό γι' άλλη μια φορά και με κίνδυνο να χαρακτηριστώ γραφικός, αν αυτό δεν έχει ήδη γίνει, θέλω να εκφράσω την Πίστη μου στην τελική επιτυχία. ΠΙΣΤΗ λοιπόν στον στόχο, προπόνηση όσο μας επιτρέπουν οι τραυματισμοί και όπως έλεγαν οι πρόγονοι μας «Μηδενα προ του τέλους μακάριζε».