Γκίμας: "Δεν έχουμε πει ακόμη την τελευταία μας λέξη"

gimas serelis

Μετά τον αγώνα Φίλιππος Βέροιας - Λαύριο οι δύο προπονητές Δημήτρης Γκίμας και Χρήστος Σερέλης προχώρησαν σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Αναλυτικά τα όσα είπαν :

Χρήστος Σερέλης: «Σήμερα πραγματικά κάναμε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Είμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και πολύ καλοί στις λεπτομέρειες που κρίνουν ένα παιχνίδι εκτός έδρας (μόνο 6 λάθη, 14 ασίστ, 3 κλεψίματα και πολλά ριμπάουτ). Θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απλά λόγο της διάθεσης που υπάρχει στην ομάδα το τελευταίο διάστημα, παρόλο τους τραυματισμούς, να κάνουμε την υπέρβαση που μας προέκυψε στο φετινό πρωτάθλημα ήταν αυτό που μας έβγαλε αυτή την πολύ καλή απόδοση. Είμασταν πιο εύστοχοι με αποτέλεσμα να έχουμε καλύτερη ψυχολογία από την ομάδα της Βέροιας που έχοντας σαν στόχο το κυνήγι της παραμονής είχε περισσότερο άγχος. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Βέροιας και να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της. Στους παίκτες μου εύχομαι να είναι υγιείς και να κυνηγήσουμε την υπέρβαση.»

Δημήτρης Γκίμας : «Θέλαμε να κάνουμε σήμερα την υπέρβαση αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι δεν νομίζω ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Το Λαύριο ήταν πολύ καλύτερο από εμάς. Χάσαμε τα ριμπάουντ και αυτό οφείλεται στο ότι επέλεξα να παραχθούμε και να αντιμετωπίσουμε το Λαύριο με σχήμα αντίστοιχο με αυτό που χρησιμοποιεί, δηλαδή χωρίς παίκτη στη ρακέτα. Η ομάδα δεν παρουσιάστηκε καθόλου συγκεντρωμένη στην αρχή και κάποια απλά πράγματα τα οποία είχα επισημάνει δεν καταφέραμε να τα φέρουμε εις πέρας και αυτό νομίζω ότι βοήθησε το Λαύριο να μπει μέσα στο παιχνίδι. Δεν έχω να προσάψω τίποτα στους παίκτες μου, πέραν της συγκέντρωσης. Σίγουρα μετά τις συνεχόμενες ήττες έρχεται μια ηττοπάθεια μια πικρία και η ψυχολογία είναι δύσκολο να επανέλθει. Θα προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε. Τίποτα δεν έχει τελειώσει αν κρίνω από τα υπόλοιπα σημερινά αποτελέσματα. Η παραμονή είναι στα χέρια μας. Προσπαθούμε να το πετύχουμε και εμείς και οι παίκτες. Η προσπάθεια που γίνεται είναι τεράστια και το καταλαβαίνουν μόνο όσοι έρχονται στο γήπεδο. Δεν έχουμε πει ακόμη την τελευταία μας λέξη. Τα παιχνίδια που είναι κρίσιμα είναι με Αετό και Ηρακλή. Δεν μπορείς κανένα να κάνει πρόβλεψη. Από την στιγμή που υπάρχει ισοβαθμία είναι όλα μοιρασμένα. Πρέπει να πάμε μέχρι το τέλος. Να ευχηθώ στο Λαύριο να πετύχει την υπέρβαση για την Α1 και εμείς να κερδίσουμε την παραμονή»