Βράβευση Πέτροβιτς στην Βέροια

Μια έκπληξη περίμενε τον σέρβο παίκτη Βλαντιμιρ Πέτροβιτς στην ανάπαυλα του παιχνιδιού Φίλιππος Βέροιας – Προμηθεάς Πατρών. Ο Απόστολος Τσιπίδης επιχειρηματίας, φίλος της ομάδας του Φιλίππου Βέροιας και πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής, κατόπιν δικού του αιτήματος, βράβευσε τον παίκτη του Προμηθέα.

Ο Πέτροβιτς αγωνίζεται χρόνια στην Ελλάδα και ήταν αθλητής του Ηρακλή τη χρονιά που κέρδισε την άνοδο του από την Α2 στην Α1 εθνική κατηγορία. Έχει αγωνιστεί σε Άρη, ΚΑΟΔ, Πανελλήνιο και Απόλλων Πατρών και στο εξωτερικό εκτός των άλλων σε Άλμπα, Παρί Λεβαλουά, και Βίρτους Μπολόνια.

Συγχαρητήριο Φιλίππου 

Από τον Φίλιππο ανακοινώθηκαν τα εξής: "Η ομάδα μπάσκετ του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί δημοσίως τους ανθρώπους του ΑΣΠ Προμηθέα Πατρών (αθλητές, προπονητές, συνοδούς και διοικούντες) για το ήθος και το σπάνιο αθλητικό τους πνεύμα. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον πρόεδρο της ομάδας κο Λιόλιο, ο οποίος πρωτοστάτησε μαζί με το ιατρικό επιτελείο του Προμηθέα στην παροχή πρώτων βοηθειών στον αρχηγό της ομάδας μας Κασαμπαλή Αναστάσιο, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Τέτοιες συμπεριφορές είναι αξιομνημόνευτες, προάγουν το άθλημα που όλοι μας υπηρετούμε και πρέπει να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Ευχόμαστε ολόψυχα στον ΑΣΠ Προμηθέα Πατρών την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει στο φετεινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Τέλος, οφείλουμε με την σειρά μας και παρά την ήττα της ομάδας μας ένα μεγάλο μπράβο στο διαιτητικό τρίο της συνάντησης των Γκούμα-Παφίλη-Τζίμα για την εξαιρετική τους παρουσία στον χθεσινό αγώνα".

Ευχαριστήριο Προμηθέα

Ο Προμηθέας Πατρών πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Φίλιππου Βέροιας και μετά την αναμέτρηση εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί την ομάδα της Ημαθίας για την θερμή φιλοξενία της. Ακόμα συγχαίρει και τους διαιτητές για την άριστη όπως λέει παρουσία τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΑΣΠ Προμηθέα επιθυμεί να εκφράσει ιδιαίτερες ευχαριστίες προς την ομάδα του Α.Σ. Φιλίππου Βέροιας, τον πρόεδρο κύριο Λαζό και τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου της Ημαθίας για την πολύ ζεστή φιλοξενία που επεφύλαξαν στην ομάδα μας. Επίσης, τους συγχαίρει για την άψογη συμπεριφορά του φίλαθλου κόσμου και δηλώνει πως τέτοιες ομάδες κοσμούν το χώρο του ελληνικού μπάσκετ. Ευχόμαστε στον Α.Σ. Φίλιππο Βέροιας την επίτευξη των στόχων του στο εξαιρετικά δύσκολο και ανταγωνιστικό φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Η διοίκηση του ΑΣΠ Προμηθέα εκφράζει, επίσης, τα συγχαρητήριά της στους διαιτητές κυρίους Γκούμα, Παφίλη και την κυρία Τζίμα για την άριστη διαιτησία τους».