Πόλεμος ανακοινώσεων Φιλίππου και Πανερυθραϊκού

filippos panerithraikos

Πόλεμος ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Φίλιππο και τον Πανερυθραϊκό για την διαιτησία του Κυριακάτικου παιχνιδιού. Ο Πανερυθραϊκός απάντησε στην ανακοίνωση του Φιλίππου και ο Φίλιππος επανήλθε με νέα δίνοντας συνέχεια σε αυτή την κόντρα. Αναλυτικά οι νέες ανακοινώσεις: 

Η ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού 

«Φυσικά και ο Πανερυθραϊκός δεν θα έμενε αμέτοχος στην προσπάθεια του φίλου σωματείου του Φίλιππου Βέροιας να επιχειρήσει να μειώσει τη νίκη μας, καλύπτοντας μέσω ανακοίνωσης και δημοσίευσης σχετικού βίντεο, τα δικά του λάθη στο ματς και τις αγωνιστικές του αδυναμίες.

Ο Πανερυθραϊκός, χρόνια τώρα, και φωνή και παρουσία και υπόσταση έχει και είναι εδώ για να απαντάει εντός και εκτός παρκέ λοιπόν, σε όποιον τυχόν εκφράζει απορίες που βέβαια, αφορούν την ομάδα μας.

Θα θέλαμε εξάλλου, να επισημάνουμε πως, από όσο γνωρίζουμε κι εμείς έστω τα ελάχιστα που ξέρουμε από μπάσκετ, ότι το άθλημα παίζεται με επαφές, μιλάμε για επίπεδο Ανδρών της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας της χώρας.

Οταν συνολικά μία ομάδα εμφανίζεται καλύτερη στο γήπεδο και περίπου στο 80% ενός αγώνα δείχνει πως αξίζει τη νίκη, ε προφανώς και δεν είναι δυνατόν να φωνάζει η αντίπαλη μεριά για μεμονωμένες στιγμές, που κατά την γνώμη της επηρέασαν τάχα μου το αποτέλεσμα.

Ποιο αποτέλεσμα άραγε; Οταν ο Φίλιππος εκτέλεσε τις διπλάσιες βολές από την ομάδα μας; Ποια φάουλ άραγε; Πόσες και πόσες φορές ο Πανερυθραϊκός είδε από πλευράς του διάφορες φάσεις να μην κυλούν υπέρ του, νιώθοντας την αδικία, αλλά δεν βγήκε να το διατυμπανίσει; Σε αυτό αλλά και άλλα ματς.

Λίγη αυτοσυγκράτηση, αυτοκριτική και σοβαρότητα δεν βλάπτουν, γιατί η σεζόν είναι μεγάλη και καλό είναι όταν... χάνεται η μπάλα, να την βρίσκουμε, εστιάζοντας πάνω από όλα στο αν εμείς οι ίδιοι κάναμε κάτι σωστά ή όχι και κατόπιν να κρίνουμε άστοχα ως υπεύθυνο κάποιον άλλον για τις ήττες.

ΥΓ 1: Το dvd του αγώνα είναι στην διάθεση του όποιου ενδιαφερόμενου, αλλά και των αρμόδιων οργάνων της ΚΕΔ, ώστε ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του, βλέποντας όλο το παιχνίδι και όχι μόνο τις έξι φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται ο Φίλιππος. Αλλά ακόμη και αυτές τις φάσεις, ο κάθε μπασκετικός μπορεί να τις κρίνει και όποιος ασχολείται μπορεί να διαπιστώσει πολλά.

ΥΓ 2: Πώς είναι δυνατόν ο αντίπαλος προπονητής, μετά τον αγώνα, στις δηλώσεις του συνέντευξη Τύπου, να τονίζει πως βάσει συνολικής εικόνας του αγώνα ο Πανερυθραϊκός άξιζε τη νίκη και ύστερα να αλλάζει άποψη, με μορφή κωλοτούμπας, βγάζοντας στο φως –εφευρίσκοντας ουσιαστικά- τόσα παράπονα...»

Η νέα ανακοίνωση του Φιλίππου 

"Θα συνιστούσαμε στο συμπαθές κατά τα άλλα σωματείο του Πανερυθραϊκου να είναι πιο ενημερωμένο προτού προβεί σε ατυχείς ανακοινώσεις που αφήνουν αιχμές κατά της διοίκησης και των προπονητών του σωματείου μας.

1. ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ
Την αυτοσυγκράτησή μας την αποδείξαμε δημοσιοποιώντας την ανακοίνωσή μας κατόπιν νηφάλιας μελέτης του αγώνα, μη λειτουργώντας εν βρασμώ ψυχής και τεκμηριώνοντας με βίντεο την αδικία εις βάρος της ομάδας μας.

2. ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ.
Απλά παραπέμπουμε στην αναρτημένη από το Σάββατο το βράδυ ευχαριστήρια προς τους φιλάθλους μας ανακοίνωση στο site της ομάδας μας, όπου ξεκάθαρα αναφερόμαστε στην ανάγκη διόρθωσης δικών μας λαθών και περαιτέρω μονταρίσματος της ομάδας μας.

3. ΠΕΡΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ.
Αυτό το αφήνουμε στην κρίση της κοινωνίας της πόλης μας και των διοικήσεων των υπολοίπων ομάδων που έχουν φιλοξενηθεί στην Βέροια όλα αυτά τα χρόνια. Και απλά υπενθυμίζουμε στους φίλους διοικούντες του Πανερυθραϊκού (που μάλλον έχουν κοντή και επιλεκτική μνήμη) την ευχαριστήρια ανακοίνωση που οι ίδιοι εξέδωσαν για τον επαγγελματισμό μας και την φιλοξενία που έτυχαν από την ομάδα μας κατά τον Σαββατιάτικο αγώνα!

Τελειώνοντας, δεν προτιθέμεθα να αναλωθούμε περαιτέρω στον χαρτοπόλεμο αυτό. Ήδη είμαστε 100% αφοσιωμένοι στο πως θα εμφανιστεί η ομάδα μας καλύτερη στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου. Ευχόμαστε στην ομάδα του Πανερυθραϊκού καλή επιτυχία".