Με Πανερυθραϊκό το Σάββατο ο Φίλιππος - Δηλώσεις Γκίμα

filippos enarxi

Τον Πανερυθραϊκό αντιμετωπίζει το Σάββατο 17/10/2015 η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας. Η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο της Βέροιας στο ΔΑΚ "Δημήτριος Βικέλας" να υποστηρίξει την προσπάθεια της ομάδας.

"Πιστεύουμε ότι με την θερμή παρουσία και την θετική σας ενέργεια θα συμβάλλετε αποφασιστικά στην δύσκολη προσπάθεια των παικτών για την κατάκτηση της δεύτερης νίκης στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00 με διαιτητές τους κ.κ Σταματόπουλο, Δεληγιαννίδη και Λόρτο ενώ η γενική είσοδος είναι 5 ευρώ.

Έλα και εσύ....Ενωμένοι Μπορούμε".

Δηλώσεις Γκίμα

Ο τεχνικός του Φιλίππου δήλωσε για το ματς: "Ενα ακόμη δύσκολο παιχνιδι για μας. Είμαστε μια νεα ομάδα που ακόμη στελεχώνομαστε ενώ και οι απουσίες δεν μας επιτρέπουν να ετοιμαστούμε πλήρως. Παρ ολα αυτα εχουμε πίστη και πρέπει να δείξουμε για άλλη μια φορα πάθος και δίψα για τη νίκη απέναντι σε μια πολυ δυνατή ομάδα έμπειρη και με καλη χημεία την οποία οποιος υποτιμήσει θα ηττηθεί. Ζητάμε σε αυτο το πολυ δύσκολο παιχνιδι την συμπαράσταση του κόσμου και θελουμε οι φίλοι μας να γεμίσουν το γηπεδο."