Ο Φίλιππος παρουσίασε την φετινή ομάδα του

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Cafe Bar Restaurant «Beluga» στη Βέροια πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η παρουσίαση της ομάδας μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Παρόντες στην παρουσίαση ήταν η διοικούσα επιτροπή, οι προπονητές, οι παίκτες αλλά και αρκετοί φίλοι και οπαδοί της ομάδας.

Κατά την διάρκεια του χαιρετισμού του, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας, Ηλίας Λαζός αναφέρθηκε στον μεγάλο και δύσκολο στόχο της ομάδας για τη νέα χρονιά, που είναι η παραμονή στην Α2 κατηγορία, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα και ζήτησε την βοήθεια του κόσμου σε όλα τα παιχνίδια. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ηλίας Λαζός : "Είναι μια ευτυχής συγκυρία σήμερα ερχόμενοι και από το θετικό αποτέλεσμα του Σαββάτου με τον Ηρακλή. Το αποτέλεσμα αυτό δεν σημαίνει τίποτα μπροστά στον μαραθώνιο που έχουμε μπροστά μας. Αυτό που θυμάμαι από το παιχνίδι του Σαββάτου είναι η καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος κάτι το οποίο μας χαροποίησε πολύ. Την ατμόσφαιρα αυτή την δημιούργησαν βέβαια οι παίκτες με την βοήθεια και των προπονητών. Η εικόνα αυτή, της μαχητικότητας και της ομαδικότητας είναι κάτι το οποίο ο κόσμος θα μπορέσει να το δει άλλες 14 φορές μέσα στη Βέροια και το τομάρι όλων αυτών αλλά και όσων είναι δίπλα στην ομάδα αλλά και αυτών που βρίσκονται στην κερκίδα θα "πουληθεί" πολύ ακριβά φέτος. Καλωσορίζω όλα τα παιδιά, τον Nikola Otovic που μας έρχεται από την Σερβία και όπως θα δείτε η στολή της ομάδας φέτος σχεδιάστηκε από την εταιρεία "ΑΘΛΟΣ" που εδρεύει στα Γιάννενα, αποκλειστικά για την ομάδα του Φιλίππου. Ευχαριστώ προσωπικά τον κο Βαδόλα για την άψογη συνεργασία που έχουμε".

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Γκίμας δήλωσε πως η σκληρή δουλειά συνεχίζεται και πως στόχος είναι οι «ερυθρόλευκοι» να παίξουν καλό και ελκυστικό μπάσκετ. Αναλυτικά : "Όσο αφορά την νίκη του Σαββάτου ήταν μια νίκη που μας ανέβασε ψυχολογικά. Χρειαζόμαστε πολλές νίκες ακόμα. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο που γέμισε το "Δημήτριος Βικέλας" το Σάββατο και τους καλούμε κάθε Σάββατο να στηρίζουν την ομάδα μιας και το μπάσκετ αυτή τη στιγμή στη Βέροια είναι στο υψηλότερο σημείο. Κάνουμε κάλεσμα στον κόσμο να αγοράσει εισιτήρια διαρκείας τα οποία θα του δώσουν την ευκαιρία με ένα κόστος των 2 περίπου ευρώ να παρακολουθήσει 14 αγώνες μπάσκετ σε μια από τις καλύτερες Α2 των τελευταίων χρόνων. Αγωνιστικά τώρα ελπίζω ότι με την εικόνα που δείχνουν τα παιδιά και την σκληρή προετοιμασία που κάνουν, οι νίκες που χρειαζόμαστε για την παραμονή θα έρθουν. Δεν μπορούμε να βάλουμε κάποιον άλλο στόχο. Η ομάδα μας αποτελείται από 8 άνδρες και οι υπόλοιποι είναι έφηβοι. Έχουν την ευκαιρία μέσα από την επίτευξη του στόχου της ομάδας να πέτυχουν κι αυτοί τους προσωπικούς τους στόχους και τις φιλοδοξίες τους και όλοι μαζί να χαρούμε το θετικό αποτέλεσμα σαν οικογένεια."

Ο Χρήστος Μπλατσιώτης : "Θέλω να ευχηθώ η ομάδα να παραμείνει υγειής αν και είχαμε τον τραυματισμό του Otovic που τον στερηθήκαμε στου δυο μέχρι τώρα αγώνες. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας και στο τέλος να πανηγυρίσουμε την παραμονή στην κατηγορία".

Τάσος Κασαμπαλής : "Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν την ομάδα να κατέβει στο πρωτάθλημα και αυτή τη χρονιά και να ευχηθώ η ομάδα να έχει υγεία, χωρίς τραυματισμούς και να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής"

Γιώργος Τριχόπουλος : "Πέμπτη χρονιά εδώ.... Ίσως και η πιο κομβική μιας και φέτος θα φανεί ποιοι αγαπούν το μπάσκετ στη Βέροια. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθούν, την διοικούσα επιτροπή καθώς και στον κο Τραπεζανλίδη Γιώργο που χωρίς την συνδρομή του η ομάδα δεν θα βρισκόταν εδώ που βρίσκεται σήμερα. Θέλω να κάνω μια παράκληση στον κόσμο της πόλης μας να κατανοήσει σε ποια κατηγορία συμμετέχει η ομάδα. Μια κατηγορία που την χαρακτηρίζεται καλύτερη από την Α1. Επίσης είναι μια ευκαιρία για τα νέα παιδιά, για τα παιδιά που βρίσκονται στις ακαδημίες του Φιλίππου να μπουν στον μπασκετικό χάρτη και να μπορέσουν να εξελιχθούν περισσότερο."

Απόλλων Δεληγεώργης : "Θέλω να πως στον κόσμο της Βέροιας ότι θα δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας σε κάθε αγώνα έτσι ώστε να πετύχουμε του στόχους της ομάδας αλλά και τους προσωπικούς μας. Πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε σε αυτό το μοτίβο θα πάμε πολύ καλά"

Δημήτρης Σαμαράς : "Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη το Σάββατο αλλά η προσπάθεια μας δεν σταματάει εδώ. Υγεία και κουράγιο σε όλους μας. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Ο κόσμος της Βέροιας πρέπει να είναι πιο κοντά στην ομάδα και μαζί θα πετύχουμε την παραμονή."

Απόστολος Ναούμης : "Πάνω απ' όλα υγεία. Όσο κι αν αυτό ακούγεται κοινότυπο η υγεία, έτσι όπως είναι στημένη κι ομάδα, είναι το βασικότερο όλων. Συμφωνώ με τους προηγούμενους ότι η νίκη επι του Ηρακλή δεν σημαίνει κάτι όμως αυτό το πάθος, την μαχητικότητα και την αποφασιστικότητα που είδε ο κόσμος στο γήπεδο από τους παίκτες θα την βλέπει σε κάθε παιχνίδι. Και εύχομαι να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί στην κερκίδα."

Γιάννης Τόζιος : "Θέλω να σταθώ στην πολύ ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος της Βέροιας στο γήπεδο. Είναι κάτι που μας ανεβάζει ψυχολογικά. Περιμένουμε τώρα τον νέο παίκτη αλλά και τον Otovic για να "δέσουμε" περισσότερο σαν ομάδα και να πανηγυρίσουμε κι άλλες νίκες"

Νikola Otovic : "Δεν μπορώ να υποσχεθώ νίκες αλλά εγώ και συμπαίκτες μου θα παλεύουμε για την νίκη σε κάθε παιχνίδι"

Μετά το τέλος της παρουσίασης παίκτες και προπονητές απόλαυσαν γεύμα που προσέφεραν οι ιδιοκτήτες του Cafe Bar Restaurant «Beluga».