Κέρδισε την προσφυγή ο Φίλιππος - Θα γίνει ξανά το ματς με Ηρακλή - Γκίμας: "Ηθική δικαίωση"

filippos iraklis

Κέρδισε στο ΑΣΕΑΔ την προσφυγή κατά του αγώνα με τον Ηρακλή ο Φίλιππος Βέροιας.  Η απόφαση της ανεξάρτητης αρχής εκδόθηκε και διατάσει την επανάληψη του αγώνα. Ο προπονητής του Φιλίππου Δημήτρης Γκίμας γνωστοποίησε την απόφαση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Facebook δηλώνοντας "Υπάρχει Θεός, ηθική δικαίωση πάνω απ όλα". Σε επίσημη δήλωσή του στον τύπο τόνισε:

"Είναι μια έστω και καθυστερημενη Ηθική δικαίωση. Τώρα είναι η ώρα της Ομοσπονδίας καθώς πολλά συμβόλαια έχουν λήξει πολλοι παίκτες λείπουν η έχουν αποχωρήσει κι αυτό αφορά και τις δύο ομάδες. Είναι κάτι πολύ περίπλοκο και νομίζω ότι το δίκαιο θα είναι να παραμείνουν κι οι δυο ομάδες στη κατηγορία"

Να θυμίσουμε ότι ο Φίλιππος υποστήριξε στην προσφυγή του ότι το ματς έπρεπε να γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας των Θεσσαλονικέων, ενώ ο Ηρακλής υποστήριξε ότι εξέτισε την ποινή του σε ματς που δεν έγινε ποτέ (Ηλυσιακός). Έτσι, αυτό που απομένει είναι ο ορισμός της ημερομηνίας επανάληψης τους ματς. Από την πλευρά του ο Φίλιππος θα πρέπει να προσπαθήσει να μαζέψει ξανά τους παίκτες για να διεκδικήσει την παραμονή στην Α2.