Φίλιππος: "Αποφασίστε επιτέλους κύριοι, όχι άλλες εκπομπές μαγειρικής"

filippos iraklis

Από τον Φίλιππο Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Με λύπη μας επανερχόμαστε στο θέμα της ένστασής μας κατά του κύρους του αγώνα μας με τον Ηρακλή. Δυο μήνες μετά το τέλος του πρωταθλήματος, τρεις μήνες μετά το παιχνιδι με τον Ηρακλή και σαράντα ημέρες μετά την εκδίκαση της υπόθεσης στο ΑΣΕΑΔ, είμαστε ακόμα στην αναμονή της περιβόητης απόφασης.

Είναι σίγουρα άξια απορίας η τόσο μεγάλη καθυστέρηση, η οποία κατά τη γνώμη μας είναι απολύτως αδικαιολόγητη. Για όλους εμάς που αγωνιστήκαμε σκληρά κι έντιμα όλα αυτά τα χρόνια για την ανάδειξη και καθιέρωση της ομάδας μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας στις μεγάλες κατηγορίες και την παραμονή της στην Α2, είναι πάνω απ' όλα θέμα ηθικής τάξεως η δικαίωσή μας απέναντι σε μια κατάφωρη αδικία.

Μια αδικία η οποία μάλιστα συνοδεύτηκε και από την παράτυπη έκδοση προκηρύξεων πρωταθλημάτων από την πλευρά της ΕΟΚ, ενώ δεν έχει τελεσιδικήσει ακόμη η ένστασή μας, το αποτέλεσμα της οποίας ίσως διαμορφώσει αλλιώς τους χάρτες των συμμετοχών στην Α2 και Β' Εθνικές κατηγορίες.

ΔΕΝ υπήρξαμε ποτέ διαδρομιστές ΟΥΤΕ γλείφτες και κινηθήκαμε ΠΑΝΤΟΤΕ με εντιμότητα και αξιοπρέπεια. Ταυτόχρονα όμως, ΔΕΝ είμαστε ούτε κορόιδα, ούτε φτωχοί συγγενείς Αποφασίστε επιτέλους κύριοι. Όχι άλλες εκπομπές μαγειρικής".