tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με 23 μετάλλια και πολλές διακρίσεις επέστρεψε από την Καβάλα ο Πήγασος Ημαθίας

Στις 4 και 5 Απριλίου 2015, πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Καβάλας, οι αγώνες "ΚΑΒΑΛΑ JUNIOR", με την συμμετοχή συλλόγων από την Μακεδονία, την Θράκη και την Βουλγαρία.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός, πως παρά την μικρή σχετικά συμμετοχή αθλητών (320) επετεύχθησαν πολλές πρώτες πανελλήνιες επιδόσεις. Ο συναγωνισμός στα περισσότερα αγωνίσματα ήταν πολύ υψηλός, με αποτέλεσμα οι θεατές να απολαύσουν πολύ καλούς αγώνες, χωρίς ταλαιπωρία.
Ο Πήγασος Ημαθίας συμμετείχε με 21 αθλητές και αθλήτριες, σε 51 αγωνίσματα. Οι αθλητές και οι αθλήτριές του κατάφεραν να κατακτήσουν 23 μετάλλια ( 11 χρυσά, 6 ασημένια και 6 χάλκινα), 38 θέσεις σε οκτάδες και κατέρριψαν 34 ατομικά ρεκόρ.

Η αποστολή της ομάδας του Πήγασου Ημαθίας στην Καβάλα, κέρδισε τις εντυπώσεις, για το επίπεδο οργάνωσης και συνοχής που επέδειξε, καθώς και για τον τρόπο διαχείρισης των προβλημάτων που ανέκυψαν.

Μετά το τέλος των αγώνων, ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Τσανακτσίδης δήλωσε: " Οι αγώνες προαγωνιστικών στην Καβάλα, ήταν μια πραγματική γιορτή για την κολύμβηση. Μικροί αθλητές 8-12 ετών από την Ελλάδα και την Βουλγαρία είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να συναγωνιστούν.

Μέσα στο πνεύμα του «ευ αγωνίσεθαι» και της προσπάθειας ανάπτυξης της κοινωνικότητας των μικρών μας αθλητών, προσπαθούμε να χτίσουμε χαρακτήρες, οι οποίοι όταν ενηλικιωθούν να μπορούν να προσφέρουν περισσότερα στο κοινωνικό σύνολο, σε όποιο τομέα και αν δραστηριοποιηθούν. Στον αγωνιστικό τομέα – σε αυτές τις ηλικίες - το μόνο μέλημά μας είναι η συνεχείς βελτίωσή τους, αλλά όχι με όποιο κόστος... Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς των αθλητών που συμμετείχαν στην αποστολή και βοήθησαν σε πολλούς τομείς και ενίσχυσαν το ομαδικό πνεύμα. Τους προπονητές Στέλιο Αμπατζίδη και Θανάση Φιλιμέγκα για την πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν, καθώς και τον Αρχηγό της Αποστολής Χαράλαμπο Λαζαρίδη, που κατάφερε να διαχειριστεί την αποστολή και να αποσπάσει τα εύσημα για την σωστή οργάνωσή της"

Στους αγώνες συμμετείχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες:

12 ετών Μπρούσα Βιβιάννα, Σμέρνου Φανή, Αντωνιάδης Θεόδωρος, Πασίδης Απόστολος.

11 ετών Μπόγκοτς Ελένη-Μιχαέλα, Τριγώνη Χριστίνα, Αντωνιάδης Βασίλης, Αποστολίδης Γιώργος, Ζέζιος Γιώργος.

10 ετών Παπαδοπούλου Σταυρούλα-Μαρία, Δοβλέτογλου Γεώργιος-Ιωάννης, Θυμιόπουλος Κωνσταντίνος, Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, Λαζαρίδης Φίλιππος-Τηλέμαχος, Μπρούσας Αλέξανδρος, Πασίδης Χαράλαμπος.

9 ετών Αντωνιάδου Ελένη, Κωνσταντινίδου Βαλεντίνη, Μπαϊρακτάρη Στέλλα, Οικονομίδης Νικόλαος και Παναγιωτίδης Γιώργος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69