tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πραγματοποιήθηκε το ετήσιο κολυμβητικό camp της Κολυμβητικής Ακαδημίας "Νάουσα"

kan thalasa

Υπό την τεχνική επίβλεψη των προπονητών-συνοδών της, Λαζαρίδη Βασίλη και Αβεριάνοβα Αναστασίας, αλλά και την επιστημονική καθοδήγηση των ομοσπονδιακών προπονητών κολύμβησης Ευάγγελου Βούλτσου και Αναστάσιου Παπαδόπουλου, πραγματοποιήθηκε το ετήσιο κολυμβητικό camp της Κολυμβητικής Ακαδημίας «ΝΑΟΥΣΑ» που διοργάνωσε η Κ.Ο.Ε. στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης «Ελαιώνες» στη Χαλκιδική, από τις 18-26 Αυγούστου 2015. Η φετινή χρονιά ήταν η τέταρτη εν συνεχεία, κατά την οποία Κ.Α.Ν συμμετείχε σε τέτοιου είδους προπονητική προετοιμασία πριν από την επίσημη έναρξη της νέας κολυμβητικής σαιζόν.

Στο camp συμμετείχαν περισσότεροι από 100 αθλητές από Βόλο, Δράμα, Σέρρες αλλά και Θεσσαλονίκη, ενώ ο σύλλογός μας έδωσε το παρόν με 57 συνολικά αθλητές και αθλήτριες, ηλικίας 9 ετών και άνω, οι οποίοι απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι το να είσαι μικρός δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να είσαι και αυτόνομος!

«Το να δώσεις σε ένα παιδί αρμοδιότητες και να το ορίσεις υπεύθυνο είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να του κάνεις!»

Όπως δήλωσαν οι προπονητές: «όλοι οι αθλητές συμμετείχαν σε εξειδικευμένα προγράμματα φυσικής δραστηριότητας για την συνολική τους γύμναση αλλά και για την ευρύτερη ανάπτυξη των κινητικών τους δεξιοτήτων, με ατομικές ασκήσεις ενδυνάμωσης, ασκήσεις ελέγχου και αντίληψης του σώματος, συνασκήσεις καθώς και ομαδικές ασκήσεις και αθλοπαιδιές με μπάλα και χωρίς. Στο κολυμβητικό κομμάτι οι αθλητές, πέρα από το εξειδικευμένο πρόγραμμα εξάσκησης της τεχνικής που ακολούθησαν, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε υποβρύχια βιντεοσκόπηση, πράγμα πολύ σημαντικό για έναν αθλητή αλλά και σε σεμινάριο τεχνικής από τους ομοσπονδιακούς προπονητές. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την συνολική προετοιμασία των παιδιών και είμαστε σίγουροι ότι τα αποτελέσματα θα μιλήσουν από μόνα τους. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά πρώτα απ'όλα όλους τους γονείς, που μας εμπιστεύθηκαν για ακόμη μια φορά και στην συνέχεια όλους τους αθλητές μας για την αγάπη που μας δείχνουν πάντα αλλά και για την άψογη συμπεριφορά τους. Ευχαριστούμε.»

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69