tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διακρίσεις της Κολυμβητικής Ακαδημίας Νάουσας στην Σίβηρη

Kan siviri

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές της Κολυμβητικής Ακαδημίας «Νάουσα» στους αγώνες ανοιχτής θαλάσσης, «4α Σιβήρεια 2015», που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 9/8 στη Σίβηρη της Χαλκιδικής.

Στους αγώνες που διοργανώνονται για 4η συνεχή χρονιά υπήρξε μαζική συμμετοχή αφού παρόλο που είναι περίοδος διακοπών περισσότεροι από 200 αθλητές διαφόρων ηλικιών συμμετείχαν στη διοργάνωση. Ανάμεσα τους πολλοί πρωταθλητές Ελλάδος αλλά και η 2η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ανοιχτής θαλάσσης στο Καζάν, Κέλλυ Αραούζου, η οποία φωτογραφήθηκε με μεγάλη της χαρά με τη σημαία της ομάδας.

Οι αθλητές που εκπροσώπησαν την πόλη της Νάουσας αλλά και το σύλλογο Κολυμβητική Ακαδημία «Νάουσα» ήταν 12. Πέντε αθλήτριες της αγωνιστικής ομάδας οι οποίες άφησαν τις διακοπές τους για να εκπροσωπήσουν τη Νάουσα, έξι αθλητές του τμήματος water polo και ανοιχτής θάλασσας καθώς και ένας αθλητής του τμήματος εκμάθησης ενηλίκων.

Οι επιτυχίες δεν έλειψαν και η ακαδημία μας για άλλη μια φορά κέρδισε τα εγκωμιαστικά σχόλια των διοργανωτών, των συμμετεχόντων αλλά και πολύ σημαντικών προπονητών της κολύμβησης. Ο προπονητής των αθλητών Λαζαρίδης Βασίλης, ο οποίος συμμετείχε και ο ίδιος στους αγώνες δίνοντας το παράδειγμα του αθλητισμού στους νέους αθλητές, έμεινε ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα και πιστεύει πως υπάρχουν αθλητές στη Νάουσα που θα μπορέσουν να πρωταγωνιστήσουν σε αυτό το άθλημα.

Αναλυτικά:

Κατηγορία 13-17 ετών κορίτσια 400μ ελεύθερο
• 1η Δημούλα Ευγενία
• 2η Ταχυδρομίδου Δέσποινα
• 3η Λαφάρα Αφροδίτη
• 9η Γιαννακίδου Αφροδίτη
• 11η Μουρατίδου Χριστίνα.

Κατηγορία 13-17 ετών αγόρια 400μ ελεύθερο
• 5ος Χριστοδούλου Θοδωρής
• 8ος Γιαλαμάς Δημήτρης

Κατηγορία 18- 34 ετών αγόρια 1500 ελεύθερο
• 6ος Λαζαρίδης Βασίλης (προπονητής του τμήματος)
• 11ος Γάτσος Γιώργος
• 12ος Γκιόρσος Αργύρης
• 13ος Βλαχοδήμος Δημήτρης
• 15ος Τσιώτης Δημήτρης

Την αποστολή συνόδεψε ο προπονητής Λαζαρίδης Βασίλης και η προπονήτρια Τριανταφυλλίδου Ελευθερία. Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές αλλά και τους διοργανωτές.

Οι δραστηριότητες όμως της ακαδημίας δεν περιορίζονται μόνο στο αγωνιστικό επίπεδο. Την Παρασκευή 31 Ιουλίου, 100 μέλη του συλλόγου (μικροί και μεγάλοι αθλητές μαζί με τους γονείς τους) είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στο Sun Beach Hotel, στον Πλαταμώνα, συνοδευόμενοι από τους προπονητές τους και μέλη του συλλόγου. Εκεί χάρηκαν την όμορφη παραλία του Πλαταμώνα ενώ παρακολούθησαν και μάθημα αυτοδιάσωσης από τον προπονητή τους κ. Λαζαρίδη Βασίλη.

"Ευχαριστούμε θερμά όλους τους προπονητές των τμημάτων για την εξαιρετική δουλειά τους αλλά και τους γονείς των αθλητών για την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει στο σύλλογο αυτά τα δυόμισι χρόνια λειτουργίας του και υποσχόμαστε και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες στο μέλλον" αναφερει η ανακοίνωση του συλλόγου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69