tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η προβολή του χάντμπολ

Handball

Του Μπάμπη Πιλαφά

Την προηγούμενη Πέμπτη (30/10) παρακολουθήσαμε σε απ΄ ευθείας μετάδοση από τον ΟΤΕ ΤV ,την προσπάθεια της ανανεωμένης Εθνικής ομάδας μας απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Κύπρου σε αγώνα για τα προκριματικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2018. Ένας αγώνας κρίσιμος κατά την άποψη μου καθώς ήταν ο πρώτος αγώνας για αυτά τα νέα παιδιά.

Δυστυχώς όμως η ομοσπονδία δεν κατόρθωσε να πετύχει την απαραίτητη προσέλευση φιλάθλων ώστε να στηρίξουν την προσπάθεια αυτών των παιδιών και το γήπεδο να είναι άδειο με μόλις 200 άτομα τα οποία παρακολούθησαν τον αγώνα.

Η επιλογή της πόλης και του γηπέδου ήταν τελείως άστοχη για μία ακόμα φορά, με εικόνα που έβγαινε από την τηλεόραση να είναι αποκαρδιωτική .Δεν υπήρχε η ζεστασιά της υποστήριξης της εθνικής μας από τον κόσμο και παραλίγο να το πληρώσουμε αγωνιστικά ( όπως το ίδιο έγινε και στο ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι με τα Σκόπια στα Λιόσια).

ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ,έτσι κύριοι θα προσελκύσουμε νέους χορηγούς;

Τα προηγούμενα χρόνια που πηγαίναμε σε γήπεδα όπως της Μίκρας , της ΧΑΝΘ , των Ηλισίων .κ.α. ήταν γεμάτα μέχρι και τα σκαλιά από κόσμο με φωνές, κόρνες , τύμπανα κλπ δεν σας έκαναν ; Εσείς κ. Γκαντή σαν έμμισθος τότε υπάλληλος της ομοσπονδίας δεν θυμόσαστε τις επιτυχίες μας σε αυτά τα γήπεδα; όχι μόνο αγωνιστικές αλλά και οργανωτικές . Σίγουρα θα θυμόσαστε πόσους φιλάθλους,επισήμους προσκεκλημένους και δημοσιογράφους είχαμε παρόντες στο γήπεδο.

Δυστυχώς κύριοι εδώ φάνηκε η ανικανότητα σας να διαχειριστείτε τον κρίσιμο τομέα προβολής και διαφήμισης του αθλήματος μας ,καθώς προβλέπω να χάσουμε και αυτούς τους λιγοστούς χορηγούς που έχουμε.

Η δικαιολογία που ίσως επικαλεστείτε ότι είχαμε χορηγούς που μας κάλυψαν τα έξοδα ή ότι η απόφαση για να γίνει ο αγώνας στην Πάτρα ήταν της προηγούμενης διοίκησης, μόνο αστείες δικαιολογίες θα είναι , καθώς για την ΕΘΝΙΚΗ μας ομάδα κάνουμε τα πάντα και όπως θυμούνται όλοι οι άνθρωποι του αθλήματος, εσείς ήσασταν μέλος της προηγούμενης διοίκησης και μάλιστα Γενικός Γραμματέας .

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69