tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Κώστας Γκαντής νέος πρόεδρος της ΟΧΕ - Μέλος της νέας διοίκησης ο Στέργιος Διαμάντης

gkantis

Ο Κώστας Γκαντής είναι ο νέος Πρόεδρος και 10ος στην ιστορία της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ) από το 1979. Το Δ.Σ. της ΟΧΕ στην πρώτη του συνεδρίαση συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Κώστας Γκαντής
Α΄Αντιπρόεδρος: Βασίλης Κρανιώτης
Β' Αντιπρόεδρος: Κώστας Σπυρόπουλος
Γενικός Γραμματέας: Κώστας Σταματιάδης
Ταμίας: Κυριακή Μπακουλοπούλου
Ειδικός Γραμματέας: Δημήτρης Σταυρακάκης

Μέλη: Ιωάννης Στρατάκης, Κώστας Βιολιτζής, Κώστας Αλεξιάδης, Τάσος Χειβιδόπουλος, Αθανάσιος Μανδάς, Παναγιώτης Μπεκιάρης, Χαράλαμπος Προδρομίδης, Στέργιος Διαμάντης, Άγγελος Μαυρίδης.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος Πρόεδρος της ΟΧΕ ο Κώστας Γκαντής είπε: «Η μεγάλη συμμετοχή των Σωματείων στην Γενική Συνέλευση, καθώς και η παραγωγική συζήτηση που ακολούθησε δίνουν ξεκάθαρο μήνυμα για αποφασιστικές και στοχευμένες κινήσεις προκειμένου σε δύο χρόνια από τώρα να ανατάξουμε όλες τις δυνάμεις του αθλήματος. Ξεκάθαρη εντολή από τα Σωματεία, ξεκάθαρες αποφάσεις από το Δ.Σ., προκειμένου να υλοποιηθούν στο ακέραιο δράσεις που θα στηρίξουν την διοικητική αναδιάρθρωση και την αναπτυξιακή βάση του αθλήματος. Τα προβλήματα του χάντμπολ είναι δομικά και όχι επικοινωνιακά. Θα δουλέψουμε σκληρά και σε 700 μέρες από σήμερα θα απολογηθούμε στα Σωματεία».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69