Νάουσα: Παραβίαζαν τις μπαλκονόπορτες από διαμερίσματα πρώτου ορόφου και ημιώροφου

Εξιχνιάστηκαν, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, συνολικά 5 κλοπές από διαμερίσματα στην πόλη της Νάουσας, που έγιναν τον Αύγουστο και τον Οκτώβριο του προηγούμενου έτους και είχαν αφαιρεθεί χρήματα και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, σε βάρος 24χρονου ημεδαπού, καθώς και σε τρεις ακόμα άγνωστους συνεργούς του.

Ειδικότερα, από την συστηματική και πολύμηνη έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι, οι παραπάνω ενεργώντας από κοινού και δρώντας κυρίως τις απογευματινές και βραδινές ώρες, διέπρατταν κλοπές από διαμερίσματα πρώτου ορόφου και ημιώροφου, παραβιάζοντας τις μπαλκονόπορτες και αφαιρούσαν κυρίως χρήματα και κοσμήματα.

Μέχρι στιγμής έχει προκύψει ότι έχουν διαπράξει συνολικά 5 κλοπές από διαμερίσματα στην πόλη της Νάουσας και αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 6.850 ευρώ, καθώς και πλήθος κοσμημάτων και χρυσαφικών (χρυσές λίρες, δακτυλίδια, βραχιόλια, χρυσές αλυσίδες, ρολόγια κ.α.). Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία των άγνωστων συνεργών του και για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες εγκληματικές πράξεις. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.