Βέροια: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Μητροπόλεως

Με στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, κατά τη διάρκεια μεταφοράς οικοσκευής λόγω μετακόμισης στην οδό Μητροπόλεως αρ.32, στην πόλη της Βέροιας, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας αποφάσισε:

Τη Δευτέρα 22-07-2019, κατά τις ώρες 14:30 ́ έως 18:30 ́, επί της οδού Μητροπόλεως αρ. 32, την εναλλάξ κυκλοφορία των οχημάτων στον κλάδο κυκλοφορίας από την οδό Βενιζέλου προς Πλατεία Ρακτιβάν με τη χρήση σήμανσης προειδοποίησης για αποκλεισμό της λωρίδας κυκλοφορίας και χρήση κώνων, προκειμένου στο σημείο που θα τοποθετηθεί το υπ ́ αριθμ. ΜΕ 100548 ΙΧ. γερανοφόρο όχημα να εκτρέπεται η κυκλοφορία στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Επιπρόσθετα θα τοποθετηθούν και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας σημαιοφόροι με ταυτόχρονη τοποθέτηση σήμανσης και απαιτούμενων πινακίδων στον κλάδο κυκλοφορίας από την οδό Βενιζέλου προς Πλατεία Ρακτιβάν και οριοθέτηση του γερανοφόρου οχήματος περιμετρικά με κώνους προκειμένου η κυκλοφορία να διεξάγεται εναλλάξ στο ανωτέρω σημείο.