Βέροια: Κλείνει τμήμα της Ανοίξεως για εργασίες

astynomia

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας ανακοίνωσε προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, κατά την διάρκεια του έργου «Κατασκευή διάβασης πεζών από τσιμεντοκυβόλιθους στην οδό Ανοίξεως» από την Τρίτη 07-10-2014 έως και την Τρίτη 14-10-2014 επί της ενταύθα οδού Ανοίξεως (από το βόρειο πεζοδρόμιο της οδού Εληάς στο πάρκο Εληάς).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

"Απαγορεύετε η κυκλοφορία παντός είδους οχήματος στην ενταύθα οδό Ανοίξεως, από τη συμβολή της με την οδό Κωτουνίου έως τη συμβολή της με την οδό Εληάς από την Τρίτη 07-10-2014 και έως πέρας των εργασιών, οι οποίες δεν δύναται να παραταθούν πέραν της Τρίτης 14-10-2014.

Προκειμένου ενημερώνονται οι οδηγοί οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, θα τοποθετηθεί σχετική σήμανση στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Ανοίξεως καθώς και Ανοίξεως και Μπιζανίου, καθότι η κυκλοφορία των συγκεκριμένων οχημάτων καθίσταται αδύνατη πέραν της οδού Μπιζανίου.

Ακόμη, προς αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης στην ενταύθα οδό Κωτουνίου, σχετική σήμανση πληροφόρησης θα τοποθετηθεί στη συμβολή οδών Ανοίξεως και Καρακωστή".