Μέχρι το τέλος της χρονιάς οι εργασίες καθαρισμού φρεατίων στο τμήμα Κλειδί - Πολύμυλος της Εγνατίας

astynomia2

Κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού φρεατίων αποστράγγισης και στους δύο (2) κλάδους κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού, από Α/Κ Κλειδίου έως Α/Κ
Πολυμύλου, αποφασίστηκε ο κατά περίπτωση αποκλεισμός είτε της αριστερής είτε της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας ή αποκλεισμό της λωρίδας έκτακτης ανάγκης (ΛΕΑ). Η εγκεκριμένη σήμανση θα τοποθετείται και θα απομακρύνεται από τον ανάδοχο του έργου ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ, με μέριμνα της Εγνατίας Οδού Α.Ε..

Οι εργασίες επρόκειτο να ολοκληρωθούν την 30-09-2015 αλλά παρατάθηκε ο χρόνος αποπεράτωσης ως την 31-12-2015. Θυμίζουμε ότι το χρονικό διάστημα που θα εκτελούνται θα είναι από την Ανατολή του ηλίου, οπότε θα τοποθετείται η σήμανση, έως τη Δύση του ηλίου, οπότε η σήμανση θα απομακρύνεται, καθημερινά εξαιρουμένων των ημερών του Σαββάτου και της Κυριακής και αργίες, καθώς επίσης και των ημερών που υφίστανται επικίνδυνες για την ομαλή κυκλοφορία καιρικές συνθήκες. (βροχόπτωση, ομίχλη κλπ.).

Σε καμία περίπτωση δεν θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί του αυτοκινητοδρόμου. Ο ανάδοχος του έργου υποχρεούται, καθ΄ όλη τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, να συντηρεί και να επιτηρεί την οδική σήμανση, για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα θα διεξάγεται από το ελεύθερο τμήμα της Οδού.