Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν στην Βέροια και το Μακροχώρι για την "Εύηχη Πόλη"

evixi mak1

Με στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων του Δήμου Βέροιας «ΒΕΡΟΙΑ ΕΥΗΧΗ ΠΟΛΗ» την Παρασκευή 19-6-2015 και τη Δευτέρα 22-6-2015 θα ληφθούν τα παρακάτω κυκλοφοριακά μέτρα:

1. Απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός οχημάτων την Παρασκευή 19-6-2015 από την 21:00 έως την 01:00, εφόσον απαιτηθεί λόγω μεγάλης προσέλευσης κοινού, κατά την κρίση Δ/του Τ.Τ. Βέροιας, επί της οδού Ανοίξεως από τη διασταύρωση με οδό Παστέρ έως τη διασταύρωση με οδό 28ης Οκτωβρίου, κατά την διάρκεια συναυλία έντεχνης μουσικής στην πλ. Εληάς. Από το Τ.Τ. Βέροιας θα ληφθούν μέτρα ρύθμισης – εκτροπής της κυκλοφορίας των οχημάτων με στατικούς τροχονόμους στις εξής διασταυρώσεις: α) Ανοίξεως & Κουντουριώτου, β) Εληάς & Βενιζέλου και γ) Ανοίξεως & Καρακωστή.

2. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων την Δευτέρα 22-6-2015 από την 19:00 έως την 01:00, εφόσον απαιτηθεί λόγω μεγάλης προσέλευσης κοινού, κατά την κρίση Δ/του Τ.Τ. Βέροιας, επί της ανώνυμης δημοτικής οδού έμπροσθεν πρώην Δημαρχείου Μακροχωρίου έως τη
διασταύρωση με την οδό Αριστοτέλους, κατά την διάρκεια μουσικής συναυλίας στην πλ. Μακροχωρίου.