Ενίσχυση του Νοσοκομείου Νάουσας υποσχέθηκε ο Υπουργός Υγείας - Αγωνιστική υποδοχή του ΠΑΜΕ και στη Νάουσα

kouroumplis naousa

Ο Υπουργός Υγείας κ. Κουρουμπλής επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Νάουσας και διαβεβαίωσε ότι αυτό θα συνεχίσει να λειτουργεί, ενώ υποσχέθηκε ότι θα στελεχωθεί και τον Μάιο ή την Ιούνιο θα προκηρυχθούν οι θέσεις. Αρχικά άκουσε τις παρατηρήσεις και τα παράπονα, ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και δήλωσε ότι θα μεριμνήσει για τον όσο το δυνατόν συντομότερη επίλυση των προβλημάτων.

Η βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου στην τοποθέτησή της τόνισε ότι η λειτουργία του Νοσοκομείου Νάουσας και η αναβάθμισή του, είναι κόκκινη γραμμή. Τόνισε ότι πρέπει να βρεθεί άμεσα τρόπος και να ξεπεραστεί το πρόβλημα με τον αξονικό τομογράφο και πρόσθεσε ότι είναι άμεση η ανάγκη να δημιουργηθεί ένας σταθμός του ΕΚΑΒ στη Νάουσα.

Ο βουλευτής Ημαθίας κ. Λαπαβίτσας δήλωσε με τη σειρά του ότι το Νοσοκομείο Νάουσας θα παραμείνει ανοικτό και ότι τα 2 Νοσοκομεία του Νομού μας έχουν κοινά προβλήματα τα οποία και θα επιλυθούν.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μελών του ΠΑΜΕ δημιουργήθηκε στη Νάουσα με αίτημα την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας μέσα από ένα δημόσιο ποιοτικό σύστημα υγείας.

Με πληροφορίες από Φωνή Ναούσης