Απόκτησε το ιδανικό σώμα με τη βοήθεια της κρυολιπόλυσης

Αναζητάς μία μη επεμβατική μέθοδο που ενάντια στη συσσώρευση τοπικού λίπους;

Ψάχνεις τρόπο να νικήσεις την κυτταρίτιδα και τη χαλάρωση;

Η μέθοδος της κρυολιπόλυσης είναι ακριβώς αυτό που θέλεις.

Τι είναι η κρυολιπόλυση

Πρόκειται για μια νέα, μη επεμβατική μέθοδο λιπογλυπτικής που έχει τις ρίζες της σε έρευνες του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ και η οποία χρησιμοποιεί την ψύξη ως μέσο μείωσης των λιποκυττάρων.

Με τη βοήθεια εξειδικευμένων και σύγχρονης τεχνολογίας μηχανημάτων οι ομάδες των λιποκυττάρων της υπό θεραπεία περιοχής, εκτίθενται σε ελεγχόμενη χαμηλή θερμοκρασία και αποβάλλονται με φυσικό τρόπο μέσω του λεμφικού συστήματος.

Η μέθοδος είναι ασφαλής για τα υπόλοιπα κύτταρα του οργανισμού, καθώς σύμφωνα με τις έρευνες η ευαισθησία των λιποκυττάρων στο κρύο είναι διαφορετική.

Ποια είναι τα αποτελέσματα της κρυολιπόλυσης

Το αποτέλεσμα της παραπάνω διαδικασίας είναι η μείωση του τοπικού λίπους στην επιλεγμένη περιοχή. Τα αποτελέσματα είναι αξιοσημείωτα ορατά σε 15 με 20 μέρες από την αρχή της θεραπείας φτάνοντας στο ιδανικό αποτέλεσμα περίπου στους 3 μήνες.

Επιπλέον η κρυολιπόλυση βοηθάει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδα την ίδια στιγμή που επιτυγχάνεται σύσφιξη του δέρματος.

Για ποιους είναι κατάλληλη η κρυολιπόλυση

Θα πρέπει να γίνει σαφές ότι η κρυολιπόλυση δεν είναι θεραπεία απώλειας βάρους. Αυτό που επιτυγχάνεται είναι απώλεια τοπικού λίπους και πόντων. Ως εκ τούτου αναφέρεται κατά βάση σε ανθρώπους που έχουν πρόβλημα τοπικού πάχους και όχι σε υπέρβαρα άτομα.

Σημειώνεται επίσης ότι ο συνδυασμός της με μια ισορροπημένη διατροφή και άσκηση μπορεί να φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η αναζήτηση κέντρων κρυολιπόλυσης στην Αθήνα θα σας φέρει μπροστά από αρκετές επιλογές καθώς πρόκειται για μια μέθοδο που χρησιμοποιείται τόσο από πλαστικούς χειρούργους όσο και από κέντρα αισθητικής.

Το κόστος μπορεί να διαφέρει καθώς οι τιμές αλλάζουν από κέντρο σε κέντρο. Σε κάθε περίπτωση έχει σημασία ο καλύτερος δυνατός εξοπλισμός για αυτό ζητήστε να ενημερωθείτε για αυτόν μαζί με τις τιμές.

Σε κάθε περίπτωση, τουλάχιστον σε ότι αφορά την Αθήνα, το κόστος δεν είναι εξωπραγματικό.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη μέθοδοο και τα αποτελέσματά της, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του πλαστικού Χειρουργού Δρ. Ζήση Μπουκουβάλα: https://www.drboukouvalas.gr/.