Μεγάλη συμμετοχή κόσμου στην δωρεάν εξέταση δερματικών σπίλων στην Βέροια (φωτογραφίες)

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας και η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για τον καρκίνο του δέρματος, το Σάββατο 13 Απρίλη, πραγματοποιήθηκε δωρεάν εξέταση δερματικών σπίλων (ελιές).

Οι εξαίρετοι επιστήμονες - δερματολόγοι Ζωή Απάλλα, Αιμίλιος Λάλλας, Αποστολίδου Σταυρούλα, Ζήσης Γαύρος, Δημήτρης Ιορδανίδης και Αναστάσιος Κατσαμάκας, εξέτασαν με ραντεβού 100 συμπολίτες μας και αρκετούς ακόμη με σειρά προτεραιότητας, στις αίθουσες εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Αιγές.

Η εξέταση έγινε με σκοπό την πρόληψη κι έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος, «για να βγάλουμε από τον χάρτη της Ημαθίας τον καρκίνο του δέρματος», όπως είναι άλλωστε και το σύνθημα των διήμερων εκδηλώσεων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, η υποψήφια δήμαρχος Γεωργία Μπατσαρά, ο εντεταλμένος του περιφερειάρχη Νίκος Τσιούντας, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας και μέλη του ΔΣ, λαμπροί επιστήμονες του τόπου μας κ.α.