Επιστημονική ημερίδα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στην Βέροια

Ο Δήμος Βέροιας και το Ακτινολογικό εργαστήριο του ΠΕΔΥ-Μ.Υ. Βέροιας (3η ΔΥΠΕ), ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Βέροιας «Άγιος Παρθένιος» συμμετέχουν ενεργά στην εκστρατεία ενημέρωσης κατά του καρκίνου του μαστού και διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Ο ρόλος της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού, την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 στις 6.30μμ, στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών.

Επίσης, στο φουαγιέ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών θα εκτεθεί φωτογραφικό υλικό από την φωτογράφο Τσαμπά Βασιλική με ανάλογη θεματολογία.

Πρόγραμμα:

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ

Βασιλική Αν. Καραδήμου
Επιμελήτρια Α' Ακτινοδιαγνωστικής, Υπεύθυνη Ακτινολογικού Εργαστηρίου ΠΕΔΥ - Μ.Υ. Βέροιας (3η ΔΥΠΕ), Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Απεικόνισης του Μαστού

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ

Διαμαντόπουλος Βασίλειος
Επιμελητής Α' Γενικής Ιατρικής Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας «Ο Ρόλος του Γενικού Ιατρού στην Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού»

Παπαδάκης Γεώργιος
Επιμελητής Β' Γενικής Ιατρικής ΠΕΔΥ - Μ.Υ. Βέροιας «Τελευταία Δεδομένα Επιδημιολογίας και Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού»

Νικολαΐδης Γεώργιος
Διευθυντής ΠΕΔΥ-Μ.Υ. Βέροιας Ψυχίατρος «Περί Στήθους...»

Ζωνίτσα Σωτηρία
Επιμελήτρια Α' Ακτινοδιαγνωστικής Γ.Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ - Μονάδα Βέροιας «Μέθοδοι Απεικόνισης Μαστού, Πλεονεκτήματα και Περιορισμοί»

Κοντογιάννη Μαρία
Τεχνολόγος Ραδιολόγος - Ακτινολόγος ΠΕΔΥ-Μ.Υ. Βέροιας «Ο Ρόλος του Τεχνολόγου Ακτινολόγου στη Διενέργεια των Μαστογραφιών»

Τσαχουρίδης Χρήστος
Διευθυντής Ε.Σ.Υ. Γενικός Χειρουργός «Καρκίνος Μαστού και Εγκυμοσύνη»