Την "Φλόγα του Εθελεντισμού" υποδέχθηκαν οι Εθελοντές Αιμοδότες Νικομήδειας

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Νικομήδειας "Η ΑΓΑΠΗ" υποδέχθηκε την «Φλόγα της Αγάπης» την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στην Νέα Νικομήδεια.

Ο σύλλογος συμμετείχε και φέτος στην 14η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία της Π.Ο.Σ.Ε.Α., με την συμμετοχή παιδιών από την Νέα Νικομήδεια, τα οποία συμμετέχουν κάθε χρόνο μεταλαμπαδεύοντας το μήνυμα του εθελοντισμού.

Νωρίς το απόγευμα οι συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του συλλόγου, φόρεσαν μπλουζάκια της Λαμπαδηδρομίας και περίμεναν να δοθεί το σήμα της έναρξης από τον Δήμαρχο, κο Βοργιαζίδη. Οι λαμπαδηδρόμοι έκαναν τον γύρο όλου του χωριού (περίπου 2,5Km) είτε περπατώντας είτε τρέχοντας και κατέληξαν στο Ηρώο του χωριού.

Εκεί τους προσφέρθηκαν πακέτα δώρων προσφορά επαγγελματιών της περιοχής (κρουασάν, ντόνατς, τετράδιο, μολύβι) κι έβγαλαν τις καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες.

Η πρόεδρος του συλλόγου κα Καδόγλου δήλωσε: “Πρέπει απόψε να νιώθετε περήφανοι, που φέρατε απόψε την Φλόγα του Εθελοντή Αιμοδότη στην Νικομήδεια. Μεταφέρουμε όλοι μαζί ένα μήνυμα. Το μήνυμα του εθελοντισμού. Όλοι μαζί μπορούμε. Όταν δίνουμε αίμα μπορούμε να βοηθήσουμε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Αυτός είναι ο σύλλογος της εθελοντικής αιμοδοσίας!”

Η «Φλόγα της Αγάπης» όπως έχει καθιερωθεί να ονομάζεται, περνάει από όλες τις πόλης της Ελλάδας, μέσα από ένα κλίμα γιορτής, για να καταλήξει στο τέλος, στην πόλη όπου φιλοξενεί την Αμφικτιονία.