Οι κενές θέσεις φαρμακείων στην Ημαθία

Τον αριθμό των κενών θέσεων φαρμακείων του Ν. Ημαθίας κατά την 31-5-2016, ανακοίνωσε η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας.

Σε αναμονή:
Τοπική Κοινότητα Ξεχασμένης
Τοπική Κοινότητα Μετόχιο Προδρόμου
Τοπική Κοινότητα Άμμος
Τοπική Κοινότητα Γεωργιανών
Τοπική Κοινότητα Καστανέας
Τοπική Κοινότητα Κουμαριάς
Τοπική Κοινότητα Φυτείας

1 κενή θέση φαρμακείου:
Τοπική Κοινότητα Κυψέλης
Τοπική Κοινότητα Αράχου
Τοπική Κοινότητα Πρασινάδας
Τοπική Κοινότητα Συκέας
Τοπική Κοινότητα Κάτω Βερμίου
Τοπική Κοινότητα Δασκίου
Τοπική Κοινότητα Πολυδένδρου
Τοπική Κοινότητα Αρκοχωρίου

• Οι αιτήσεις υποβάλλονται ιδιοχείρως ή ηλεκτρονικά από 1 Ιουλίου έως 15 Ιουλίου του 2016.
• Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις θα υποβάλλονται στο e-mail της υπηρεσίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
• Ο αιτών φαρμακοποιός οφείλει εντός μηνός από την υποβολή της αίτησης να υποβάλλει τα προβλεπόμενα από το νόμο δικαιολογητικά. Σε διαφορετική περίπτωση η αίτηση παύει να έχει ισχύ.
• Οι αιτήσεις που υποβάλλονται ηλεκτρονικά σε ημέρα αργίας πρωτοκολλούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
• Οι αιτήσεις που υποβάλλονται ηλεκτρονικά πέραν του ωραρίου εργασίας (μετά την 3.00 μμ) πρωτοκολλούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
• Σχετικά με την προτίμηση των αιτούντων, που επέδωσαν αίτηση για συγκεκριμένη θέση (φαρμακοποιών ή μη), είναι σε ισχύ οι διατάξεις της ΚΥΑ αρ. Γ5(β)/ΓΠ. οικ. 36277 (ΦΕΚ 1445 τ.Β΄23.5.2016)
• Σε εφαρμογή του ανωτέρω σύμφωνα με το άρθρο (2) ο αιτών οφείλει εντός μηνός από την υποβολή της αίτησης να υποβάλλει όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Αν δεν υποβληθούν η αίτηση ακυρώνεται.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον υπάλληλο της Υπηρεσίας Παπαδόπουλο Γεώργιο στο τηλ. 2331350105.