Αντιμετώπιση ορθοπαιδικών παθήσεων όλων των ειδών με την εφαρμογή ελάχιστης παρέμβασης

 

Αποστολή του Ορθοπαιδικού Ιατρείου είναι να παρέχεται η πιο σύγχρονη και πλήρη θεραπεία σε παθήσεις και κακώσεις της Σπονδυλικής Στήλης, γονάτου, ισχίου και ώμου με την εφαρμογή ελάχιστης κατά το δυνατό παρέμβασης που να εξασφαλίζει την κινητική αυτονομία και ποιότητα ζωής σε όλους τους ασθενείς.

Ο Ορθοπαιδικός Γιώργος Ευγενιάδης εξειδικεύτηκε στην Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική σε Γερμανία και Ν. Κορέα. Η ακαδημαϊκή και επαγγελματική του εμπειρία από Αγγλία, Σουηδία, Ιταλία και Ελλάδα του επιτρέπει να διαφοροποιεί με αξιοπιστία και ακρίβεια τους ασθενείς που χρήζουν τη συντηρητική θεραπεία από εκείνους που χρήζουν τη χειρουργική θεραπεία ή τις τεχνικές της Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής.

Στόχος του Ορθοπαιδικού Ιατρείου είναι να προσφέρει την πλήρη θεραπεία, από την συντηρητική έως τη χειρουργική και την  πιο σύγχρονη Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική, σε όλους τους ασθενείς και σε καθημερινή βάση. Για το λόγο αυτό δίνεται πολύ μεγάλη σημασία όχι μόνο στην εύστοχη διάγνωση της πάθησης αλλά και στην ακριβή σταδιοποίηση της.

Γνωρίζοντας την ακριβή αιτία του Ορθοπαιδικού πόνου, την σταδιοποίηση της ανατομικής βλάβης αλλά και τις προσδοκίες του ασθενή από την αντιμετώπιση της πάθησής του σχεδιάζεται ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας με στόχο την επαναφορά της ποιότητας ζωής και την κινητική του αυτονομία.

Τις περισσότερες φορές η πάθηση αντιμετωπίζεται συντηρητικά και μόνον όταν υπάρχει ένδειξη χειρουργικής θεραπείας εφαρμόζονται οι πιο σύγχρονες τεχνικές της Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής. Στην περίπτωση που η πάθηση είναι προχωρημένη και δεν υπάρχει ένδειξη για την Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική, τότε εφαρμόζεται η κατάλληλη Χειρουργική θεραπεία και επιλέγονται πάντα ελεγμένα υλικά αρίστης ποιότητας.

Ο Ορθοπαιδικός Γιώργος Ευγενιάδης έχει μετεκπαιδευτεί τα τελευταία χρόνια στην δισκοπλαστική (ΒΙΝΤΕΟ) και στην ενδοσκοπική δισκεκτομή, στην AMIS ισχίου και στην MIS-TKR γονάτου (ΒΙΝΤΕΟ) και στην εφαρμογή ειδικών σχημάτων αναγεννητικής-κυτταρικής θεραπείας στο γόνατο (ΒΙΝΤΕΟ), ενώ πολλές φορές συνδυάζει την εφαρμογή των κυτταρικών θεραπειών με τη χρήση των τεχνικών Ελάχιστης Επεμβατικότητας (ΒΙΝΤΕΟ). Σε περιπτώσεις που χρειάζονται χειρισμοί ακρίβειας της τάξης του χιλιοστού εφαρμόζει την  ρομποτική χειρουργική σε κλινικές των μεγάλων αστικών κέντρων.

Εάν λοιπόν χρειάζεστε μια πλήρη, σύγχρονη και αποτελεσματική θεραπεία για το συγκεκριμένο στάδιο της πάθησής σας στη Σπονδυλική Στήλη (ΒΙΝΤΕΟ), ισχίο, γόνατο και ώμο μπορείτε να τον συμβουλευτείτε από κοντά ώστε να επιλέξετε μαζί την πιο σύγχρονη θεραπευτική επιλογή σας από την συντηρητική έως την χειρουργική και από την κυτταρική έως την  ρομποτική και Ελάχιστα Επεμβατική αντιμετώπιση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2331500570, 6980 40 66 66.

Δρ. Γεώργιος Α. Ευγενιάδης MD, Phd, Ορθοπαιδικός Χειρουργός
16ης Οκτωβρίου 1, Βέροια