Ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας συγχαίρει τον Απόστολο Βεσυρόπουλο και χαιρετίζει τις παρεμβάσεις στον ΕΝΦΙΑ και στις 120 δόσεις

Η πρόεδρος και τα μέλη της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας με επιστολή τους συγχαίρουν τον Υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο. Συγκεκριμένα αναφέρονται τα παρακάτω στην συγχαρητήρια επιστολή:

«To Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας συγχαίρει τον συμπατριώτη μας Βουλευτή Απόστολο Βεσυρόπουλο ,που ανέλαβε τα καθήκοντα του Υφυπουργού Οικονομικών. Είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταπεξέλθει σε αυτά με απόλυτη επιτυχία. Διαθέτει πλήρη γνώση και επάρκεια για τη θέση που του εμπιστεύθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Άλλωστε έδωσε θετικά δείγματα γραφής από την αρχή. Η στοχευμένη μείωση του ΕΝΦΙΑ για όλους τους πολίτες και οι διατάξεις για τις 120 δόσεις που δίνουν ελπίδα και διέξοδο σε πολίτες και επιχειρήσεις είναι για πρώτη φορά, μέτρα με θετικό πρόσημο.

Είναι πολύ σημαντικό ότι στη θέση του Υφυπουργού Οικονομικών βρίσκεται ο Απόστολος Βεσυρόπουλος που γνωρίζει τα προβλήματα των ανθρώπων της εργασίας , είναι πρακτικός άνθρωπος και δίνει πρακτικές λύσεις.
Για αυτό άλλωστε και έδειξε άμεσα αντανακλαστικά μετά το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την καταστροφική κακοκαιρία που έπληξε την Ημαθία και προχώρησε στην απόφαση της παράτασης και αναστολής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών προς τη ΔΟΥ στους δήμους Αλεξάνδρειας, Βέροιας και Νάουσας».