Τριήμερη δωρεάν εκπαίδευση μελισσοκομίας

To Κέντρο «Δήμητρα» Μακροχωρίου Ημαθίας, στα πλαίσια του Εθνικού προγράμματος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. 1.3 "Εκπαιδεύσεις Μελισσοκόμων» για το έτος 2019 με σκοπό τη βελτίωση της παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων μελισσοκομίας, θα διοργανώσει δωρεάν τριήμερη εκπαιδευση Μελισσοκομίας.

Η εκπαίδευση είναι 15 ωρών και θα πραγματοποιηθεί στις 25, 26 και 27 Ιουνίου και ώρες: 16:00 έως 21:00 στις εγκαταστάσεις του Κέντρου «Δήμητρα» Μακροχωρίου (πρώην ΚΕΓΕ) στο Μακροχώρι (απέναντι από το ΕΑΚ).

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει τις κάτωθι θεματικές ενότητες:

1) Μέθοδοι εντατικής εκμετάλλευσης μελισσοσμηνών

2) Παραγωγή σύνθετων προϊόντων με βάση τα προϊόντα κυψέλης

3) Τυποποίηση-Εμπορία-Προώθηση-Σήμανση των μελισσοκομικών προϊόντων

Εισηγητής της εκπαίδευσης είναι ο κ. Γκουσιάρης Αλέξανδρος, μελισσοκό-μος ΑΕΙ.

Στις εκπαιδεύσεις μπορούν να πάρουν μέρος τόσο επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες μελισσοκόμοι. Η επιλογή των εκπαιδευομένων θα γίνει κατά σειρά προτεραιότητας, κατόπιν υποβολής αίτησης τους προς το κέντρο «Δήμητρα» Μακροχωρίου.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη του κέντρου «Δήμητρα» Μακροχωρίου για δηλώσεις συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Για δηλώσεις παρακολούθησης:
Υπεύθυνη: Τσιλιοπούλου Μαρία Τηλέφωνο: 23310 41202 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.