Με συμβολικό κόστος στο περίπτερο της ΠΚΜ, η συμμετοχή επιχειρήσεων της Ημαθίας στην FRESCON 2016

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει στην Διεθνή έκθεση «Freskon 2016», η οποία διοργανώνεται από τη HELEXPO από τις 21 έως τις 23 Απριλίου 2016, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Στόχος της Περιφέρειας με τη συμμετοχή της, είναι η προώθηση φρέσκων φρούτων και λαχανικών της ευρύτερης περιοχής προς την παγκόσμια αγορά.

Η FRESKON έρχεται για δεύτερη συνεχή φορά στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Η συγκεκριμένη διεθνής έκθεση Φρέσκων Φρούτων & Λαχανικών, έχει δυνατότητες και λειτουργεί ως σύνδεσμος ανάμεσα στην ελληνική παραγωγή φρέσκων φρούτων και λαχανικών και τις διεθνείς αγορές, τους μεγάλους ξένους λιανεμπόρους και τα υπερεθνικά δίκτυα διανομής. Η Περιφέρεια προσβλέπει με τη συμμετοχή της στην έκθεση, τη συνεργασία με σημαντικούς οργανισμούς του εξωτερικού και την προσέλκυση εξειδικευμένων επισκεπτών από το Διεθνή χώρο και την Ελλάδα. Κατά το πρόγραμμα “FRESKON HOSTED BUYERS” προβλέπεται να φιλοξενηθούν περισσότεροι από 200 αγοραστές από διάφορες χώρες και συγκεκριμένα, θα φιλοξενηθούν αγοραστές από Ευρώπη, Βαλκάνια, Ρωσία, Ουκρανία Ασιατικές χώρες, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

 Προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή οργάνωση και συμμετοχή στη συγκεκριμένη έκθεση, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ΚΑΛΕΙ τις επιχειρήσεις που βρίσκονται στα διοικητικά της όρια και επιθυμούν να προβάλλουν τα προϊόντα τους μέσα από το περίπτερο της ΠΚΜ (ξεχωριστό stand 12 τ.μ για κάθε επιχείρηση, με συμβολική οικονομική συμμετοχή 220,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από τις 18/4/2016.

 Η ΠΚΜ καλύπτει την ενοικίαση του χώρου και τη διαμόρφωση με τον βασικό εξοπλισμό (Διαχωριστικά panels δερματίνης λευκού χρώματος, οβάλ επιγραφή, αριθμό του stand, μοκέτα χρώματος λαχανί, 1 λευκό infodesk, 1 σκαμπό, 1 τραπέζι στρόγγυλο, 4 λευκές καρέκλες, 3 επικλινή ράφια, πολύπριζο 2 θέσεων, 4 τμχ Hqi, κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, γενική καθαριότητα)

 Οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν θα πρέπει να έχουν διασφαλισμένη φυσική παρουσία εκπροσώπησης των προϊόντων τους καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

 Τονίζεται ότι η έκθεση δεν θα έχει και εμπορικό χαρακτήρα.

 Όσες επιχειρήσεις συμμετέχουν με ευαλοίωτα προϊόντα καλό θα ήταν να φέρουν το δικό τους ψυγείο. Για όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να νοικιάσουν ψυγείο, το κόστος θα βαρύνει τις ίδιες τις επιχειρήσεις.

 Οι αιτήσεις συμμετοχής των επιχειρήσεων θα πρέπει να αποστέλλονται συμπληρωμένες στα e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στα fax 2310984102 & 2310989348.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Κυριάκο Δογάνη στο τηλέφωνο 2310 984192 ή με την Κα Καραλή Γλυκερία στο τηλ. 2310 910445.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι:
Πέμπτη 21.04 11:00 – 19:00
Παρασκευή 22.04 10:00 – 19:00
Σάββατο 23.04 10:00 – 18:00