Οι φοροτεχνικοί της Ημαθίας παρακολούθησαν σεμινάριο για την φορολογία εισοδήματος

forologiko seminario

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Φορολογικό Σεμινάριο που διοργάνωσε η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Ημαθίας, την Τρίτη 19 Μάιου στο Επιμελητήριο Ημαθίας με θέμα "Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών και Νομικών Προσώπων Φορολογικού Έτους 2014" και με εισηγητή τον Γιώργο Κορομηλά, φορολογικό σύμβουλο επιχειρήσεων, συγγραφέα φορολογικών βιβλίων, ειδικό σε θέματα φορολογίας εισοδήματος, Ε.Γ.Λ.Σ. και φορολογικών ελέγχων.

"Πάνω από 120 άτομα, συνάδελφοι φοροτεχνικοί, από Βέροια, Αλεξάνδρεια, Νάουσα, Γιαννιτσά και Θεσσαλονίκη, επί ένα τετράωρο με αμέριστο ενδιαφέρων παρακολουθούσαν τον εισηγητή που μέχρι την τελευταία στιγμή προσπαθούσε να λύσει τις απορίες των παρευρισκομένων.

Δύσκολες στιγμές περιμένουν τον κλάδο το επόμενο διάστημα, μα το σίγουρο είναι ότι οι συνάδελφοι της Ημαθίας, είναι πλήρως καταρτισμένοι και ενημερωμένοι για να αντιμετωπίσουν το οποιοδήποτε θέμα προκύψει.

Χορηγός του σεμιναρίου η Alfa Money, εταιρία με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στο χώρο των ασφαλίσεων και με μεγάλη εμπειρία στην ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης λογιστών" αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης.