Ολοκληρώθηκε το ταχύρρυθμο Πρόγραμμα Ρωσικής Γλώσσας

elkedim rosika

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκμάθησης της Ρωσικής Γλώσσας στο ΕΛΚΕΔΙΜ Βέροιας. Ήταν ένα πρόγραμμα για τουριστικούς και εμπορικούς λόγους. Οι εκπαιδευόμενοι έφτασαν σε ένα επίπεδο τέτοιο ούτως ώστε να μπορούν άνετα να συνεννοηθούν.

"Το ΕΛΚΕΔΙΜ ευχαριστεί την ρωσίδα καθηγήτρια και όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Πανεπιστημίου Πούσκιν για τη βοήθειά τους. Όπως επίσης και τον κόσμο που πίστεψε στο έργο μας και μας εμπιστεύτηκε σε αυτό το νέο και πρωτοπόρο πρόγραμμα Ρωσικών, δίνοντάς μας το κίνητρο για την συνέχιση τέτοιων προγραμμάτων.

Οι βεβαιώσεις των εκπαιδευομένων θα δοθούν σε επίσημη τελετή. Από τον Σεπτέμβριο η δεύτερη και ανώτερη φάση εκμάθησης. Σας περιμένουμε όλους να ενημερωθείτε και για τα υπόλοιπά μας προγράμματα" αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΛΚΕΔΙΜ.

Για πληροφορίες-εγγραφές:
ΕΛΚΕΔΙΜ Βέροιας
Αγ.Αντωνίου 20 & Καρατάσου γωνία
Καθημερινά: 09:00-21:00
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., fb: ΕΛΚΕΔΙΜ Βέροιας