«Σερφάρεις; Ασφαλώς»: Βιωματικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας (διά της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων) και το Κέντρο Πρόληψης Ημαθίας «Πρόσβαση», διοργανώνουν διήμερο βιωματικό σεμινάριο, με θέμα: «Σερφάρεις; Ασφαλώς!».

Σκοπός του βιωματικού σεμιναρίου είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση των εκπαιδευτικών σε ζητήματα που αφορούν την εκτεταμένη χρήση και την κατάχρηση του διαδικτύου από παιδιά και εφήβους καθώς και τις συμπεριφορές εξάρτησης από το διαδίκτυο. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα συζητηθεί ο ρόλος της πρόληψης και της πρώιμης παρέμβασης στην εκπαιδευτική κοινότητα μέσω της υλοποίησης σχετικών Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7/5/2015 και την Παρασκευή 8/5/2015 , στο χώρο της «Πρόσβασης» (Ολγάνου 19, Βέροια), από τις 16:15 έως τις 20:30. Στο σεμινάριο θα συμμετέχει περιορισμένος αριθμός εκπαιδευτικών (μέχρι 20 άτομα).

Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να αποστείλουν ηλεκτρονικά τη σχετική αίτηση (βλ. συνημμένο αρχείο) στην Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 4 Μαΐου 2015. Η κατάσταση των συμμετεχόντων και το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Π.Ε. Ημαθίας/Καινοτόμες Δράσεις.

Αίτηση συμμετοχής στο σεμινάριο Διαδίκτυο