Κλίμακιο του Δήμου Βέροιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο νέο Γυμνάσιο

dimarxos giotzalikia

Tη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για την πρόοδο των εργασιών στο νέο διδακτήριο στη θέση Γιορτζαλίκια. Στην ενημέρωση παρευρίσκονταν ο Δήμαρχος Βέροιας Βοργιαζίδης Κων/νος, η Διευθύντρια Β΄/θμιας Εκπαίδευσης Μαυρίδου Αναστασία, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων Λαζαρίδης Αριστομένης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Σοφιανίδης Γιώργος, ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Βέροιας Κατράνας Νικηφόρος, η Διευθύντρια του 2ου ΓΕΛ Βέροιας Σωτηρίου Δέσποινα, ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων Σκούπρας Χρήστος και ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ημαθίας Μαυρομάτης Γιάννης.

Οι παρευρισκόμενοι ξεναγήθηκαν στους χώρους του νέου διδακτηρίου από τους υπεύθυνους μηχανικούς της κατασκευαστικής εταιρίας, ενώ οι υπεύθυνοι μηχανικοί του Δήμου Σιδηροπούλου Στέλλα, Γκαβανάς Ευθύμης, Ιωαννίδης Μαυρουδής, κατά τη διάρκεια της περιήγησης στο κτίριο προέβησαν σε αναλυτική ενημέρωση προς τους Διευθυντές των σχολείων που πρόκειται να μεταστεγαστούν στο νέο διδακτήριο, ως προς τις χρήσεις των χώρων.

Η κατασκευαστική εταιρεία είναι υποχρεωμένη να παραδώσει το κτίριο στις 9-9-2015. Οι υπεύθυνοι μηχανικοί της εταιρείας και οι μηχανικοί του Δήμου υποσχέθηκαν να επισπεύσουν τις εργασίες ώστε να είναι δυνατή η μεταστέγαση των σχολείων κατά την διάρκεια του Αυγούστου, για να ξεκινήσει ομαλά η νέα σχολική χρονιά 2015-16.