Βέροια: δωρεάν παρακολούθηση μαθημάτων μέσω Διαδικτύου

computer mathites

Δωρεάν παρακολούθηση μαθημάτων μέσω Διαδικτύου για την μαθησιακή υποστήριξη απόρων μαθητών, οικογενειών με χαμηλά πραγματικά εισοδήματα, ανέργων και πολυτέκνων προσφέρει το on-line φροντιστήριο ΑΡΝΟΣ με πρόταση που κατέθεσε στον δήμο Βέροιας. Η πρόταση – χορηγία θα έχει ισχύ για έναν χρόνο με προοπτική ανανέωσής της για έναν ακόμη χρόνο.

Το συγκεκριμένο φροντιστήριο παρέχει on-line εκπαιδευτικές υπηρεσίες, έχοντας δημιουργήσει το on-line φροντιστήριο ΑΡΝΟΣ στην ιστοσελίδα www.arnos.gr, με διδασκαλία σε βίντεο, μεταξύ άλλων, 10.000 μαθημάτων για το Δημοτικό Σχολείο, 10.000 μαθημάτων για το Γυμνάσιο και 11.000 μαθημάτων για το Λύκειο και επιπλέον για την Α΄ Λυκείου λειτουργία on-line Τράπεζας θεμάτων με δωρεάν λύσεις σε όλα τα μαθήματα.

Για την εκπαιδευτική υποστήριξη των προαναφερομένων κατηγοριών συμπολιτών μας, προσφέροντας δωρεάν το on-line φροντιστήριο με διδασκαλία σε βίντεο ως εξής :

1. Φροντιστηριακό e-μάθημα Γυμνασίου :
Περιλαμβάνει με έναν κωδικό χρήσης διδασκαλία για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου, 10.000 μαθημάτων σε βίντεο (θεωρία-μεθοδολογία-λυμένες ασκήσεις), τεστ αξιολόγησης και διαγωνίσματα on-line καθώς και λύσεις των ασκήσεων σε όλα τα μαθήματα των σχολικών βιβλίων.

2. Φροντιστηριακό e-μάθημα Λυκείου :
Περιλαμβάνει με έναν κωδικό χρήσης διδασκαλία για όλες τις τάξεις του Λυκείου, 11.000 μαθημάτων σε βίντεο (θεωρία-μεθοδολογία-λυμένες ασκήσεις), τεστ αξιολόγησης και διαγωνίσματα on-line, λύσεις θεμάτων εξετάσεων και Πανελλαδικών καθώς και λύσεις της Τράπεζας θεμάτων Α΄Λυκείου.

Σημειώνεται ότι παρέχεται εντελώς δωρεάν σε κάθε χρήστη της ιστοσελίδας της χορηγού www.arnos.gr το e-δημοτικό σχολείο ΑΘΗΝΑ, που περιλαμβάνει διδασκαλία πλέον των 12.000 μαθημάτων στις δραστηριότητες, τις εργασίες και όλες τις ασκήσεις των σχολικών βιβλίων.