Το Ειδικό Σχολείο Αλεξάνδρειας ευχαριστεί

eidiko alexandria giorti

Οι μαθητές/τριες, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου - Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας ευχαριστούν:

  • Την ομάδα της ΔΟΞΑΣ ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙΟΥ για τη δωρεά χρηματικού ποσού για οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας , από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τον ποδοσφαιρικό αγώνα που έγινε στις 22-12-2014.
  • Τη VITRO ΕΛΛΑΣ Α.Ε στο Νησέλι Ημαθίας για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας με το ποσό των 100 Ευρώ
  • Τη Χορωδία Ενηλίκων Αλεξάνδρειας «Αλεξανδρινές Φωνές» για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μας με το ποσό των 66 Ευρώ στη μνήμη του Μπογιατζή Παναγιώτη μέλος της χορωδίας.
  • Τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ» για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου με το ποσό των 40 ευρώ στη μνήμη του Μακρυγιάννη Παρασκευά .

"Επίσης θα θέλαμε να κάνουμε γνωστό σε όλους τους συμπολίτες και σε όλες τις συμπολίτισσες ότι στόχος μας με αυτά τα χρήματα και με άλλα που θα συγκεντρωθούν είναι η κατασκευή μιας Αίθουσας Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης. Με την Αισθητηριακή Ολοκλήρωση οργανώνονται τα ερεθίσματα από τον εγκέφαλο για να τα χρησιμοποιήσουμε αποτελεσματικά στην καθημερινή ζωή.

Η ανάπτυξη της Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης γίνεται παράλληλα με την ανάπτυξη του παιδιού και τα όλα ωφελεί κατά Αναπηρία . Στο επόμενο διάστημα θα ζητήσουμε τη στήριξη από την πολιτεία ,από το Δήμο αλλά και από την κοινωνία της Αλεξάνδρειας γιατί πιστεύουμε σε ένα Ειδικό Σχολείο, τουλάχιστον ,ανθρώπινο και ικανό να δώσει στα παιδιά μας στιγμές χαράς και σε μια αίθουσα Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης" αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου.