Νέο ταχύρυθμο πρόγραμμα στα Βουλγάρικα στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Καλογραία Βέροιας

kalograia tseoy

Κάντε την εγγραφή σας μέσα στον Ιανουάριο στο νέο τμήμα στην Βουλγάρικη γλώσσα και κερδίστε ΕΚΠΤΩΣΗ 30%!!!! Αυτή η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ισχύει μέχρι της 31 Ιανουαρίου!!

Η Βουλγαρία είναι γειτονική χώρα στην Ελλάδα και η εκμάθηση της γλώσσας της συμβάλλει στη σύσφιξη των σχέσεων και τη συνεργασία. Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μια ραγδαία αύξηση των εμπορικών και οικονομικών συναλλαγών και ανάπτυξη των επαγγελματικών επαφών μεταξύ των δυο χωρών.

To Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΄΄Σ. Καλογραία Βέροιας΄΄ προσφέρει τη δυνατότητα εκμάθησης της Βουλγάρικης γλώσσας σε μαθητές, φοιτητές αλλά και επαγγελματίες, άτομα όλων των τομέων, επαγγελμάτων και ειδικοτήτων, από τα οποία ο καθένας είτε για προσωπικούς, είτε για επαγγελματικούς λόγους έχει επιλέξει να μάθει Βουλγάρικα.
Τα τμήματα είναι αυστηρά ολιγομελή προκειμένου ο καθηγητής να έχει στενή και εξατομικευμένη παρακολούθηση της εκπαιδευτικής εξέλιξης των μαθητών.

Ελάτε να μάθουμε παρέα τη Βουλγάρικη γλώσσα!!!
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ "Σ. ΚΑΛΟΓΡΑΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ"
ΤΣΕΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 41, ΒΕΡΟΙΑ
ΤΗΛ.: 2331077555
EMAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http:// www.kalogrea.edu.gr