Συνέντευξη από τον αυτοδίδακτο καλλιτέχνη της Street Art «Yiakou» πήραν οι μαθητές του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου

Σε συνέχεια του Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Το Graffiti στη Βέροια», oι μαθητές/ μαθήτριες του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. Βέροιας πραγματοποίησαν συνέντευξη μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020, με τον αυτοδίδακτο καλλιτέχνη της Street Art «Yiakou». Έχοντας διανύσει πολλά χρόνια στο χώρο της Street Art, τα διάσημα πολύ-φωτογραφισμένα έργα του κοσμούν τους Αθηναϊκούς δρόμους.

Ο καλλιτέχνης, μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα, μοιράστηκε με τους μαθητές/ μαθήτριες τις εμπειρίες του σχετικά με το Graffiti, καθώς επίσης παρουσίασε και μίλησε για τα έργα του, τα οποία μας μεταφέρουν σε ονειρικούς κόσμους γεμάτους συναισθήματα.

Οι μαθητές/ μαθήτριες, καθώς και οι υπεύθυνοι καθηγητές του προγράμματος Κατσιγιαννοπούλου Σταματία-Εικαστικός, Ζιώγος Γιώργος - Φιλόλογος και η Υποδιευθύντρια του σχολείου Ψαρά Ελένη - Πληροφορικός, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον καλλιτέχνη για την άμεση και θερμή ανταπόκριση του στην πρόσκληση του σχολείου μας.