Στο ΕΛΚΕΔΙΜ Βέροιας ξεκινούν ταχύρρυθμα επιδοτούμενα τμήματα Ρωσικών

elkedim photo

Το ΕΛΚΕΔΙΜ Βέροιας πάλι πρωτοπορεί. Σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Πούσκιν της Μόσχας και το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, υλοποιεί το ταχύρρυθμο επιδοτούμενο πρόγραμμα εκμάθησης Ρωσικών για όσους-ες δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού, εμπορίου, πολιτισμού, παιδείας, διακίνησης αγροτικών προϊόντων και άνεργους νέους.

 

Το πρόγραμμα είναι για αρχάριους, ταχύρρυθμο 72 ωρών, διάρκειας 6 μηνών με δωρεάν Βιβλία και εκπαιδευτικό Υλικό. Η καθηγήτρια είναι Ρωσικής καταγωγής, απόφοιτη Ρώσικης φιλολογίας του Παν/μίου Πούσκιν της Μόσχας και της Ελληνικής φιλολογίας του Αριστοτέλειου Παν/μίου Θες/νίκης, εξειδικευμένη στα ταχύρρυθμα τμήματα εκμάθησης Ρωσικής γλώσσας. Συμβολική τιμή συμμετοχής μόνο 480 ευρώ. Σε 4 δόσεις.

Στο τέλος του προγράμματος χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης και όσοι επιθυμούν μπορούν να δώσουν εξετάσεις πιστοποίησης με δική μας μεσολάβηση στην Θεσ/νίκη και όχι στην Αθήνα.

Η έναρξη των τμημάτων θα γίνει άμεσα. Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά τις ώρες 9:00-21:00 στο ΕΛΚΕΔΙΜ Βέροιας, Καρατάσου Γωνία & Αγ.Αντωνίου 20

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2331021061, 6974338357.
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
fb: ΕΛΚΕΔΙΜ Βέροιας