Εκπαίδευση μαθητών της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Βέροιας σε λογιστικά προγράμματα

Την Τρίτη 26/11/2019, οι σπουδαστές του τμήματος “Υπάλληλοι Διοικητικών Καθηκόντων” της ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ Βέροιας πραγματοποίησαν με πρωτοβουλία της εκπαιδεύτριας κα. Γιαννούση Πετρούλας εκπαιδευτική επίσκεψη στην Semantic Computing (Κεντρικής 146, Βέροια) στα πλαίσια του μαθήματος “Λογιστικές Εφαρμογές”.

Η ύπαρξη κατάλληλου εξοπλισμού λειτούργησε ως καταλύτης για την ανάπτυξη της τεχνικής της επίδειξης. Στο πλαίσιο εφαρμογής αυτής της τεχνικής, οι σπουδαστές παρατήρησαν τους ειδικούς -στην τεχνική υποστήριξη των λογισμικών, να εκτελούν τυχαίες καταχωρήσεις σε E.R.P. λογισμικό και στην συνέχεια να επαναλαμβάνουν οι ίδιοι με την καθοδήγηση αυτών. Η συζήτηση συνεχίστηκε για την ηλεκτρονική τιμολόγηση και συγκεκριμένα για την εφαρμογή “emblem”, αναγκαίο πλέον εργαλείο κάθε επιχείρησης, καθώς εναρμονίζεται πλήρως με τη νέα νομοθεσία.

"Χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Γιουρούκη Ιωάννη, ιδιοκτήτη της Semantic Computing, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των σπουδαστών, αλλά και για την ευγενική του χορηγία να προσφέρει το απαραίτητο λογισμικό στη σχολή μας", αναφέρει η εκπαιδεύτρια Γιαννούση Πετρούλα.