Νέα κινητοποίηση για την προστασία του περιβάλλοντος θα κάνουν μαθητές στην Βέροια

Νέα κινητοποίηση θα πραγματοποιήσουν μαθητές της Βέροιας για την προστασία του περιβάλλοντος και την κλιματική αλλαγή. Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν:

"Η πορεία της 27 ης Σεπτεμβρίου ήταν μόνο η αρχή του μεγάλου μας αγώνα κατά της κλιματικής αλλαγής και υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος. Συνεχίζουμε δυναμικά και δίνουμε το παρόν, δίχως να φοβόμαστε τις φωνές που μας χαρακτηρίζουν αφελείς και ευήθεις, στις επόμενες δράσεις μας για να προβάλλουμε τον σκοπό μας.
 
Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στις 12:00, θα ξεκινήσουμε από την πλ. Ωρολογίου μια ακόμα μικρή συμβολική πορεία για να δείξουμε την αγανάκτηση μας έναντι της απραγίας των «μεγάλων» απέναντι στα περιβαλλοντολογικά ζητήματα.
 
Ο σκοπός μας αυτή την φορά είναι κοινός, να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στο COP25 (Συνέδριο για την διαχείριση της κλιματικής κρίσης του ΟΗΕ). Ζητάμε από τους αρχηγούς των κρατών να καταλάβουν επιτέλους τις διαστάσεις που έχει πάρει το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής.
 
Επίσης την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου από τις 17:30-21:00 και το Σάββατο 30 Νοεμβρίου από τις 10:00 έως την 13:00 θα υπάρχει ανταλλακτικό παζάρι ρούχων και βιβλίων στην πλ. Ωρολογίου προκειμένου να καταπολεμηθεί το φαινόμενο του “fast-fashion” και του υπερκαταναλωτισμού".