Πραγματοποιήθηκε στην Βέροια η πρώτη συνάντηση του Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών

Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, στο Παύλειο Πνευματικό Κέντρο, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση-αγιασμός του Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών (Κ.Π.Ε.Π.).

Μετά τον αγιασμό απηύθυνε χαιρετισμό η Αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Συρμούλα Τζήμα –Τόπη, ο κ.Δημήτρης Πυρινός, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του Δήμου Βέροιας καθώς και ο Γεώργιος Αναστασίου, Μέλος Δ.Σ του Κ.Π.Ε.Π.

Το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών (Κ.Π.Ε.Π.), που λειτουργεί για τρίτη χρονιά, σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας, θα ξεκινήσει τα μαθήματά του, το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 16:30, στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας.

"Στόχος μας, να αποκτήσουν οι σπουδαστές μας γνώσεις, συναισθηματικές & κοινωνικές δεξιότητες ζωής, ευκαιρία βελτίωσης σχέσεων, προσφέροντας τεχνικές διαχείρισης προβλημάτων, διευρύνοντας τον ορίζοντα των οπτικών και προβάλλοντας μια θετικότερη στάση προς τη ζωή.  Το πρώτο μάθημα θα έχουμε την τιμή να μας το παρουσιάσει ο κ. Δρ. Φλαμούρης Δημήτρης, βραβευμένος Συγγραφέας και Ψυχολόγος Θετικής Ψυχολογίας" αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΠΕΠ.