Τομέας Μουσικής Τεχνολογίας και Ηχοληψίας στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Το πιο σύγχρονο εργαστήριο για τους μελλοντικούς Μουσικοτεχνολόγους - Ηχολήπτες βρίσκεται πλέον στη Βαλαωρίτου 9!

Είναι αναμφισβήτητο γεγονός, ότι ο κλάδος της Μουσικής Τεχνολογίας, γνωρίζει την τελευταία δεκαετία ραγδαία εξέλιξη. Δίπλα στα κραταιά παραδοσιακά Μέσα, όπως το ραδιόφωνο και τηλεόραση, έρχονται πλέον να προστεθούν μιντιακοί κολοσσοί, με έδρα και βάση το διαδίκτυο. Ταυτόχρονα, τόσο η μουσική βιομηχανία, όσο και η βιομηχανία θεάτρου, αποτελούν μία ολοένα και ανερχόμενη, “βαριά βιομηχανία”. Σε όλο αυτό το νέο τοπίο, ο Μουσικοτεχνολόγος, αποτελεί το “Πρώτο Βιολί”, είτε ως Μουσικός Παραγωγός, είτε ως Ηχολήπτης, σε κλάδους όπως η διαφήμιση, οι ζωντανές παραστάσεις, οι ηχογραφήσεις και φυσικά η τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, πάντοτε στην πρώτη γραμμή των  εργασιακών εξελίξεων και αφουγκραζόμενο πριν από όλους τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς, με σταθερά το πιο έμπειρο και αναγνωρισμένο διδακτικό προσωπικό, όπως ο υπεύθυνος του συγκεκριμένου τομέα, διάσημος ράπερ, Λόγος Απειλή, έκανε μία πρωτοφανή για τα εκπαιδευτικά δεδομένα, επένδυση στο Εργαστήριο Μουσικής Τεχνολογίας και Ηχοληψίας που διαθέτει.

Στο νέο εργαστήριο Μουσικής Τεχνολογίας και Ηχοληψίας θα βρείτε:

  • Τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, τον οποίο η διοίκηση του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, προμηθεύτηκε αποκλειστικά από την εταιρεία “Thomann” της Γερμανίας, τον μεγαλύτερο προμηθευτή στην Ευρώπη από το 1954, ειδών για Μουσικούς Παραγωγούς, Ηχολήπτες και Επαγγελματίες Μουσικούς.
  • Μία πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα διδασκαλίας, όπου επιτρέπει στον καθηγητή την χρήση πολυμέσων για την καλύτερη και πιο αποδοτική διδασκαλία από πλευράς του εκπαιδευτικού προσωπικού.
  • Ένα πλήρως ηχομονωμένο στούντιο, που δίνει την δυνατότητα στους σπουδαστές να μαθαίνουν ανενόχλητοι μαζί με τους καθηγητές τους τα μυστικά της δημιουργίας μουσικών παραγωγών και της ηχογράφησης τους.
  • Ένα πλήρως εξοπλισμένο στούντιο μοντάζ, όπου οι σπουδαστές μπορούν να πλάθουν οι ίδιοι τις δικές τους μουσικές ιστορίες και να τις διαμορφώνουν, όπως αυτοί επιθυμούν με πλήρη επίβλεψη μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.

Η Μουσική Τεχνολογία και Ηχοληψία, είναι μία επιστήμη απαιτητική, όπου οι “επαγγελματίες του ήχου”, είναι υποχρεωμένοι προκειμένου να είναι ανταγωνιστικοί και να διαπρέψουν στην αγορά εργασίας, να κατέχουν πέραν του θεωρητικού και το τεχνικό μέρος της επιστήμης τους ενδελεχώς. Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, προσφέρει τα εχέγγυα προκειμένου οι απόφοιτοι του, να λάβουν όλες τις γνώσεις και τεχνικές δυνατότητες που θα τους κάνουν περιζήτητους  σε όποιο τομέα και αν επιλέξουν να απασχοληθούν.

Αν θέλεις και εσύ να ανήκει στους επαγγελματίες του μέλλοντος στον συγκεκριμένο κλάδο κάνε κλικ εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές στα τμήματα Σεπτεμβρίου 2019:
Επισκέψου το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης στη Βαλαωρίτου 9 (τηλ.2310 552406 ή κλείσε τώρα ραντεβού μέσω του www.iekalfa.gr

alpha hxo 7alpha hxo 7alpha hxo 7alpha hxo 7alpha hxo 7alpha hxo 7