Ποια τμήματα λειτουργούν στον "Μελέτη", το πρότυπο κέντρο καθημερινής μελέτης για παιδιά δημοτικού

Τα σχολεία ανοίγουν σε λίγες ημέρες. Στον «Μελέτη», το πρότυπο κέντρο καθημερινής μελέτης για παιδιά δημοτικού, οι μαθητές προετοιμάζουν τα μαθήματα της επόμενης ημέρας, με την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτικών.

Η υπεύθυνη μελέτης, Βάσω Σαββούδη, αναφέρει ποια τμήματα λειτουργούν στον «Μελέτη»:

- καθημερινή Μελέτη και προετοιμασία της επόμενης μέρας.

Σ'αυτό το τμήμα τα παιδιά έρχονται κάθε μέρα για 2 ώρες και κάνουν όλα τα μαθήματα για την επόμενη μέρα στο σχολείο. Ασκήσεις, φυλλάδια, ανάγνωση, ορθογραφία και θεωρητικά όπως μελέτη και ιστορία. Σε τακτά χρονικά διαστήματα γίνονται επαναλήψεις ώστε να είναι προετοιμασμένα και για τα τεστ του σχολείου!

- εβδομαδιαία συνάντηση γλώσσας και μαθηματικών.

Στο τμήμα αυτό έχουμε μια δίωρη συνάντηση την εβδομάδα και κάνουν επανάληψη της ενότητας στην όποια βρίσκονται οι μαθητές σε γλώσσα και μαθηματικά. Γίνονται ασκήσεις εμπέδωσης και επανάληψης και συζητάμε κάθε βδομάδα ένα θέμα έκθεσης!

- ιδιαίτερο σε έναν ή δύο μαθητές.

Σε συνεννόηση με τους γονείς επιλέγουμε το καλύτερο για κάθε παιδί. Προτείνεται σε παιδιά με διάσπαση προσοχής ή μαθησιακές δυσκολίες, στα οποία οι εξειδικευμένοι εκπαιδευτικοί μας επιλέγουν το εξατομικευμένο πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν. 

Εγγραφές όλο το χρόνο!

Πληροφορίες – εγγραφές καθημερινά στα τηλέφωνα 6944241575 & 2331502545 ή στην έδρα του «Μελέτη» στο κέντρο της Βέροιας, επί της οδού Παστέρ 11.