Ξεκινούν 2 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στο Little Piano School

Την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές στο Little Piano School!

"Η μουσική γεννιέται μαζί με τον άνθρωπο ακόμη από τη στιγμή που είναι έμβρυο και πάλλεται από τον χτύπο της καρδιάς του.

Η φιλοσοφία του Little Piano School είναι να βγάλει μέσα από κάθε παιδί τη μουσικότητά του εκμεταλλευόμενοι με τον πιο απλό, φυσικό και αρμονικό τρόπο τις ικανότητες που του χαρίζει η φύση σε πολύ μικρή ηλικία. Όσο μικρότερο είναι ένα παιδί τόσο πιο άνετα αντιδρά στα μουσικά ερεθίσματα που του δίνονται.

Ο κάθε γονιός μιλώντας και πράττοντας, μυεί το παιδί του στην καθημερινότητα της οικογένειας. Εκείνο με τη σειρά του παρατηρεί και μιμείται τους γονείς του σε ό,τι κι αν κάνουν. Ακριβώς με τον ίδιο φυσικό τρόπο, από τη "μουσική μαμά" γίνεται στο Little Piano School η μουσική εκπαίδευση των παιδιών.

Νότες, αξίες, χρώματα, έννοιες, κλειδιά, πεντάγραμμα, γίνονται ερεθίσματα και σύμφωνα με τους κανόνες της αναπτυξιολογίας αλλά και της ψυχολογίας του κάθε παιδιού, πραγματώνονται με τον ανάλογο τρόπο και στον απόλυτα προσωπικό χρόνο στον οποίο εκείνο κινείται.

Το πιάνο είναι ένα βασικό μουσικό όργανο, με απεριόριστες δυνατότητες το οποίο καλούνται να επεξεργαστούν, να παίξουν μαζί του, να ανακαλύψουν τις δυνατότητες του και να χαίρονται κάθε φορά που κατακτούν έναν καινούριο στόχο.

Η μουσική αρχικά, θέλει κυρίως τρόπο πριν φτάσουμε να μιλάμε για κόπο. Οφείλουμε να κάνουμε τα παιδιά μας ευτυχισμένα μέσα σε αυτήν αντιλαμβανόμενοι κάθε φορά τις προσωπικές τους ανάγκες και σεβόμενοι απόλυτα την προσωπικότητα και το χαρακτήρα τους".

Το Little Piano School περιμένει τους φίλους του παλιούς και νέους, να ταξιδέψουν μαζί και αυτή τη χρονιά σε νέες μουσικές περιπέτειες με αρχηγό της ομάδας, το πιάνο μας!!!

Τμήματα βρεφικά (από 16 μηνών), νηπιακά, προσχολικά, σχολικά και συνεχίζουμε!, αναφέρει η υπεύθυνη του μουσικού εργαστηρίου Άννα Αφεντούλη.

Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε άμεσα στα τηλέφωνα 2331072899 & 6944228801 ή στη γραμματεία της σχολής η οποία θα είναι ανοιχτή από 2/9 κάθε απόγευμα 6-9μμ.

Πληροφορίες – Εγγραφές

Little Piano School
Άννα Αφεντούλη 
Ακροπόλεως 36, Προμηθέας, Βέροια
2331072899, 6944228801
www.littlepianoschool.com